Silahlı kişi aprona girdi, uçuşlar durduruldu

ASAYİŞ 05.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.11.2023 - 12:00
 

Silahlı kişi aprona girdi, uçuşlar durduruldu

Almanya’da bulunan Hamburg Havalimanı’nın apronuna giren silahlı bir kişi nedeniyle havalimanı tüm uçuşlara kapatıldı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre aprona giren silahlı kişi havaya iki el ateş etti. Alman polisi olası silahlı kişinin, eşinin daha önce çocuk kaçırma iddiası ile ilgili polisle irtibata geçtiğini açıkladı. Bu arada havalimanın uçuşlara kapatılması nedeniyle Hamburg seferini yapan THY’nin uçağının Hannover Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.
Almanya’da bulunan Hamburg Havalimanı’nın apronuna giren silahlı bir kişi nedeniyle havalimanı tüm uçuşlara kapatıldı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre aprona giren silahlı kişi havaya iki el ateş etti.

Alman polisi olası silahlı kişinin, eşinin daha önce çocuk kaçırma iddiası ile ilgili polisle irtibata geçtiğini açıkladı.

Bu arada havalimanın uçuşlara kapatılması nedeniyle Hamburg seferini yapan THY’nin uçağının Hannover Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.