'Şimdi Konyaaltı zamanı'

SİYASET 11.02.2024 - 19:10, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:42
 

'Şimdi Konyaaltı zamanı'

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Şimdi Konyaaltı zamanı. Konyaaltı'nı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yola çıkıyoruz. Bunu birlikte başaracağız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı seçim bürosu kalabalık bir vatandaş ve partilinin katılımı ile açıldı. Açılış töreninde konuşan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan Konyaaltı’nı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Şimdi Konyaaltı zamanı. Çok çalışmak için yola çıkıyoruz. Konyaaltı'nda seçimi oylarımızı artırmak, büyükşehirde Muhittin Böcek Başkanı yeniden seçtirmek için CHP oylarını artırmak için çok çalışmak için, bunu da birlikte başarmak için yola çıkıyoruz. Seçim startını buradan veriyoruz. Konyaaltı'nı adım adım, mahalle mahalle herkesle kucaklaşmak için yola çıkıyoruz" diye konuştu. AK PARTİLİNİN DE ÜLKÜCÜNÜN DE BAŞKANIYIM Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ise konuşmasın da herkesin başkanı olduğunu belirterek," Kimseyi ötekileştirmeden hizmet yapıyorum. Ak Partilin de ülkücünün de başkanıyım. 31 Mart seçimlerini kazanarak bir 5 yıl daha Antalya'ya hizmet edeceğim. Seçimi kazanacağıma yürekten inanıyorum. Sizlerin oylarıyla Antalya hizmet üretmeye devam edeceğim “dedi. CHP Konyaaltı Seçim Bürosu açılışına CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve ilçe yöneticileri, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, il ve ilçe gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile belediye meclis üyesi adayları, kalabalık bir vatandaş ve partililer katıldı.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Şimdi Konyaaltı zamanı. Konyaaltı'nı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yola çıkıyoruz. Bunu birlikte başaracağız" dedi.

haberimizvar.net-  CHP Konyaaltı seçim bürosu kalabalık bir vatandaş ve partilinin katılımı ile açıldı. Açılış töreninde konuşan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan Konyaaltı’nı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Şimdi Konyaaltı zamanı. Çok çalışmak için yola çıkıyoruz. Konyaaltı'nda seçimi oylarımızı artırmak, büyükşehirde Muhittin Böcek Başkanı yeniden seçtirmek için CHP oylarını artırmak için çok çalışmak için, bunu da birlikte başarmak için yola çıkıyoruz. Seçim startını buradan veriyoruz. Konyaaltı'nı adım adım, mahalle mahalle herkesle kucaklaşmak için yola çıkıyoruz" diye konuştu.

AK PARTİLİNİN DE ÜLKÜCÜNÜN DE BAŞKANIYIM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ise konuşmasın da herkesin başkanı olduğunu belirterek," Kimseyi ötekileştirmeden hizmet yapıyorum. Ak Partilin de ülkücünün de başkanıyım. 31 Mart seçimlerini kazanarak bir 5 yıl daha Antalya'ya hizmet edeceğim. Seçimi kazanacağıma yürekten inanıyorum. Sizlerin oylarıyla Antalya hizmet üretmeye devam edeceğim “dedi. CHP Konyaaltı Seçim Bürosu açılışına CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve ilçe yöneticileri, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, il ve ilçe gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile belediye meclis üyesi adayları, kalabalık bir vatandaş ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.