Şimdi yardımlaşma zamanı

SİYASET 13.10.2022 - 12:16, Güncelleme: 13.10.2022 - 12:16
 

Şimdi yardımlaşma zamanı

DEVA Kepez İlçe Teşkilatı sosyal sorumluluk projesi kapsamında evlerde kullanılmayan eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere topluyor

Haberimizvar - Kepez'i enine boyun analiz eden DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, siyasi çalışmaların yanında sosyal projelere de önem veriyor.  Bu kapsamda ilçe teşkilatı tarafından başlatılan proje ile kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanıyor. 'Kullanmadığınız eşyalar görülmedik mutluluklar getirir' sloganı ile başlatılan proje ile ev ve işyerlerinde kullanılmayan eşyalar toplanıyor. KEPEZLİLERE ÇAĞRI YAPTI Kılık kıyafetten beyaz eşyaya kadar kullanılabilir tüm eşyalara talip olduklarını söyleyen DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "Ekiplerimiz tam gün sahada bu iş için çalışıyor. Projemiz ilk günden beri büyük ilgi gördü.  Gelen eşyaları sınıflandırıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Projemize destek vermek isteyenler 0542 484 07 62 nolu telefondan bize ulaşabilirler.  Unutmayın sizin önemsiz gördünüz bir eşya başkan bir Kepez'linin mutluluğu olabilir. Tüm halkımızı projemize destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. BİZİ VE BABACAN'I ÇOK SEVİYORLAR İlçedeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Siyahkoç, "Kadın Politikaları Başkanı Güler Cengiz, Sosyal Politikalar Başkanı Özge Arpalık Zengin'in yanı sıra tüm kadrolarımızı tamamladık.  Antalya'nın en kalabalık en kozmopolit ilçesinde siyaset yaptığımızın farkındayız. Birimlerimizin hazırladığı raporlar doğrultusunda yol haritamızı belirliyoruz. Şu bir gerçek ki Kepezliler onlara deva olacağımıza inanıyorlar.  Bizi ve Ali Babacan'ı çok seviyorlar. Projelerimizle, ekibimizle geliyoruz" diye konuştu.    
DEVA Kepez İlçe Teşkilatı sosyal sorumluluk projesi kapsamında evlerde kullanılmayan eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere topluyor

Haberimizvar - Kepez'i enine boyun analiz eden DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, siyasi çalışmaların yanında sosyal projelere de önem veriyor.  Bu kapsamda ilçe teşkilatı tarafından başlatılan proje ile kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanıyor. 'Kullanmadığınız eşyalar görülmedik mutluluklar getirir' sloganı ile başlatılan proje ile ev ve işyerlerinde kullanılmayan eşyalar toplanıyor.

KEPEZLİLERE ÇAĞRI YAPTI

Kılık kıyafetten beyaz eşyaya kadar kullanılabilir tüm eşyalara talip olduklarını söyleyen DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "Ekiplerimiz tam gün sahada bu iş için çalışıyor. Projemiz ilk günden beri büyük ilgi gördü.  Gelen eşyaları sınıflandırıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Projemize destek vermek isteyenler 0542 484 07 62 nolu telefondan bize ulaşabilirler.  Unutmayın sizin önemsiz gördünüz bir eşya başkan bir Kepez'linin mutluluğu olabilir. Tüm halkımızı projemize destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

BİZİ VE BABACAN'I ÇOK SEVİYORLAR

İlçedeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Siyahkoç, "Kadın Politikaları Başkanı Güler Cengiz, Sosyal Politikalar Başkanı Özge Arpalık Zengin'in yanı sıra tüm kadrolarımızı tamamladık.  Antalya'nın en kalabalık en kozmopolit ilçesinde siyaset yaptığımızın farkındayız. Birimlerimizin hazırladığı raporlar doğrultusunda yol haritamızı belirliyoruz. Şu bir gerçek ki Kepezliler onlara deva olacağımıza inanıyorlar.  Bizi ve Ali Babacan'ı çok seviyorlar. Projelerimizle, ekibimizle geliyoruz" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.