Sırada uçak var

GÜNDEM 07.08.2021 - 23:23, Güncelleme: 07.08.2021 - 23:23
 

Sırada uçak var

Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin kiraladığı helikopter Marmaris’e geldi. Levent, şimdi de bir uçak temin edeceklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin Fransız Saf-Helico firmasından kiraladığı helikopter Marmaris’e geldi. Orman yangınlarının başladığı günden beri yardım toplayan Levent, sosyal medya hesabında son olarak yaptığı paylaşımda bir uçak temin edeceklerini açıkladı. YANGIN UÇAĞI İÇİN SPONSOR Levent Twitter hesabında şöyle yazdı: “Bir sponsor daha bulduk. Yangın söndürme uçağı getireceğiz. Yeniden yangınlar başlarsa (inşallah hiç olmaz) o yangın uçağının birkaç saat içinde Türkiye’de olmasını sağlayacak anlaşma aşamasındayız”. HELİKOPTER MARMARİS’E GELDİ Helikopter konusunda da bilgi veren Haluk Levent, “Çok soranımız var. “Abi helikopter geldi mi?” diye. Çoktan geldi. Orman Müdürlüğü ekipleri ve Ahbaplar onları karşıladılar. Çalışmalar başladı bile. 5 günlük düşünmüştük ama yangınlar bitene kadar ülkemizde kalmalarını uygun bulduk. Haydi pamuk eller cebe” dedi. Haluk Levent helikopterin kiralanması için bağışta bulunan ünlü isimleri de açıkladı. Bağışçılar arasında Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer gibi isimler yer aldı. 
Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin kiraladığı helikopter Marmaris’e geldi. Levent, şimdi de bir uçak temin edeceklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin Fransız Saf-Helico firmasından kiraladığı helikopter Marmaris’e geldi. Orman yangınlarının başladığı günden beri yardım toplayan Levent, sosyal medya hesabında son olarak yaptığı paylaşımda bir uçak temin edeceklerini açıkladı.

YANGIN UÇAĞI İÇİN SPONSOR

Levent Twitter hesabında şöyle yazdı: “Bir sponsor daha bulduk. Yangın söndürme uçağı getireceğiz. Yeniden yangınlar başlarsa (inşallah hiç olmaz) o yangın uçağının birkaç saat içinde Türkiye’de olmasını sağlayacak anlaşma aşamasındayız”.

HELİKOPTER MARMARİS’E GELDİ

Helikopter konusunda da bilgi veren Haluk Levent, “Çok soranımız var. “Abi helikopter geldi mi?” diye. Çoktan geldi. Orman Müdürlüğü ekipleri ve Ahbaplar onları karşıladılar. Çalışmalar başladı bile. 5 günlük düşünmüştük ama yangınlar bitene kadar ülkemizde kalmalarını uygun bulduk. Haydi pamuk eller cebe” dedi. Haluk Levent helikopterin kiralanması için bağışta bulunan ünlü isimleri de açıkladı. Bağışçılar arasında Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer gibi isimler yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.