Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:35
 

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin kızı Neslihan Dere, Zafer Partisi Muratpaşa Belediye Başkanı Hasan Bilen'in oğlu Arda Bilen ile hayatını birleştirdiği düğüne Antalya'nın iş ve sanat dünyası ile bürokratları katıldı.

haberimizvar.net- Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü'nün kıydığı Neslihan ve Arda çiftinin nikah akitlerinde; Antalya Valisi Hulusi Şahin, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, Hilmi Durgun, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, MHP İl Başkanı Onur Temel, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, P. Komando Albay Mehmet Kayhan, 6. Bölge Birliği ESKKK Başkanı Ahmet Tural, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Koordinatörü İsa Akdemir, Nagehan Deneme, Ayşe Bilen şahitlik etti. Neslihan ve Arda çiftinin düğün merasimine; Antalya Valisi Hulusi Şahin ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken başta olmak üzere Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, Hilmi Durgun, Atay Uslu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı P.Komd.Alb. Mehmet Kayhan, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, MHP İl Başkanı Onur Temel, SGK İl Müdürü Ali Duru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, federasyon ve birlik başkanları, oda ve kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve birçok eş, dost, akraba, aile büyükleri, esnaf sanatkar ve mesai arkadaşları katıldı. ADLIHAN DERE'NİN MUTLU GÜNÜ Törende mutluluğunu dile getiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Kıymetli kızım Neslihan'ımın ve damadım Arda'nın düğün törenini gerçekleştirdik. Dere ve Bilen ailelerine hayırlı uğurlu olsun. Rabbim gençlerimizi mesut bahtiyar etsin. Hem dünya hem ahirette olmak üzere iki cihanda da mutluluk, huzur ve saadet nasip eylesin inşallah. Düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerimize, kamu kurum ve kuruluşları müdürlerimize, eş, dost, akrabalarımıza, aile büyüklerimize, ülkemizin dört bir yanından gelen birlik ve federasyon başkanlarımıza, oda ve kooperatif başkanlarımıza, yönetim denetim kurulu üyelerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, komşularımıza, mesai arkadaşlarımıza ve ismini sayamadığım daha nice kıymetli misafirlerimize bu mutlu günümüzde yanımızda oldukları için şükranlarımı sunuyor, düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek, çelenk ve telgraf gönderen, arayıp mesaj atan, tebrik eden tüm tanıdıklarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin kızı Neslihan Dere, Zafer Partisi Muratpaşa Belediye Başkanı Hasan Bilen'in oğlu Arda Bilen ile hayatını birleştirdiği düğüne Antalya'nın iş ve sanat dünyası ile bürokratları katıldı.

haberimizvar.net- Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü'nün kıydığı Neslihan ve Arda çiftinin nikah akitlerinde; Antalya Valisi Hulusi Şahin, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, Hilmi Durgun, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, MHP İl Başkanı Onur Temel, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, P. Komando Albay Mehmet Kayhan, 6. Bölge Birliği ESKKK Başkanı Ahmet Tural, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Koordinatörü İsa Akdemir, Nagehan Deneme, Ayşe Bilen şahitlik etti.

Neslihan ve Arda çiftinin düğün merasimine; Antalya Valisi Hulusi Şahin ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken başta olmak üzere Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, Hilmi Durgun, Atay Uslu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı P.Komd.Alb. Mehmet Kayhan, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, MHP İl Başkanı Onur Temel, SGK İl Müdürü Ali Duru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, federasyon ve birlik başkanları, oda ve kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve birçok eş, dost, akraba, aile büyükleri, esnaf sanatkar ve mesai arkadaşları katıldı.

ADLIHAN DERE'NİN MUTLU GÜNÜ

Törende mutluluğunu dile getiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Kıymetli kızım Neslihan'ımın ve damadım Arda'nın düğün törenini gerçekleştirdik. Dere ve Bilen ailelerine hayırlı uğurlu olsun. Rabbim gençlerimizi mesut bahtiyar etsin. Hem dünya hem ahirette olmak üzere iki cihanda da mutluluk, huzur ve saadet nasip eylesin inşallah. Düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerimize, kamu kurum ve kuruluşları müdürlerimize, eş, dost, akrabalarımıza, aile büyüklerimize, ülkemizin dört bir yanından gelen birlik ve federasyon başkanlarımıza, oda ve kooperatif başkanlarımıza, yönetim denetim kurulu üyelerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, komşularımıza, mesai arkadaşlarımıza ve ismini sayamadığım daha nice kıymetli misafirlerimize bu mutlu günümüzde yanımızda oldukları için şükranlarımı sunuyor, düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek, çelenk ve telgraf gönderen, arayıp mesaj atan, tebrik eden tüm tanıdıklarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.