'Siyaseti bırakmadım'

SİYASET 07.02.2024 - 13:55, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:55
 

'Siyaseti bırakmadım'

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu CHP'ye herhangi bir açıklama yapmazken, "Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını söyledi. Gazeteci Hilal Köylü ile konuşan Kılıçdaroğlu, CHP yönelik herhangi bir açıklama da yapmadı. "Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" diyen Erdoğan'ın depremi de sorumluluğunu da görmezden geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, 6 Şubat depremlerinin ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu öfkeyi anlatırken, şunları söyledi: "Ülkeyi 22 yıldır yöneten siyasal iktidar askerleri deprem olduğunda sahaya anında yollamadı. Depremin ilk üç-dört saatinde seyyar hastaneler, mutfaklar kurulabilirdi, yapılmadı. İnsanların soğuktan ölmesine göz yumuldu. Neden? Türkiye'de sorumluluk taşıyan bir hükümet yok."   VATANDAŞIN HAYATI ERDOĞAN'IN UMURUNDA DEĞİL  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın depremi de sorumluluğu da görmezden geldiğini önü süren Kılıçdaroğlu "Beşli çeteye hizmet eden Erdoğan ülkeyi dilediği gibi yönetiyor. Şimdi de çıkıp merkezi hükümetle yerel yönetimin bir olmadığı kentlere hizmetin gitmeyeceğini söylüyor. Halka-Bana oy verirseniz size hizmet ederim. Oy vermezseniz gözümün önünde ölseniz de seyrederim- mesajını veriyor. Vatandaşın hayatı Erdoğan'ın umurunda değil. Erdoğan şaşırtmıyor. Vatandaşını ve ülkesini işte bu derece sevmiyor. Bir zamanlar hakaret ettiğinin ayağına gidip üç-beş kuruş koparma planları yapıyor. Aslında Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" dedi.
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu CHP'ye herhangi bir açıklama yapmazken, "Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını söyledi. Gazeteci Hilal Köylü ile konuşan Kılıçdaroğlu, CHP yönelik herhangi bir açıklama da yapmadı. "Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" diyen Erdoğan'ın depremi de sorumluluğunu da görmezden geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, 6 Şubat depremlerinin ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu öfkeyi anlatırken, şunları söyledi: "Ülkeyi 22 yıldır yöneten siyasal iktidar askerleri deprem olduğunda sahaya anında yollamadı. Depremin ilk üç-dört saatinde seyyar hastaneler, mutfaklar kurulabilirdi, yapılmadı. İnsanların soğuktan ölmesine göz yumuldu. Neden? Türkiye'de sorumluluk taşıyan bir hükümet yok."

 

VATANDAŞIN HAYATI ERDOĞAN'IN UMURUNDA DEĞİL 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın depremi de sorumluluğu da görmezden geldiğini önü süren Kılıçdaroğlu "Beşli çeteye hizmet eden Erdoğan ülkeyi dilediği gibi yönetiyor. Şimdi de çıkıp merkezi hükümetle yerel yönetimin bir olmadığı kentlere hizmetin gitmeyeceğini söylüyor. Halka-Bana oy verirseniz size hizmet ederim. Oy vermezseniz gözümün önünde ölseniz de seyrederim- mesajını veriyor. Vatandaşın hayatı Erdoğan'ın umurunda değil. Erdoğan şaşırtmıyor. Vatandaşını ve ülkesini işte bu derece sevmiyor. Bir zamanlar hakaret ettiğinin ayağına gidip üç-beş kuruş koparma planları yapıyor. Aslında Erdoğan hakkında konuşmak bile ağrıma gidiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.