Sky etabının kazananı Travis Teasdale

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.10.2023 - 10:54, Güncelleme: 21.10.2023 - 10:54
 

Sky etabının kazananı Travis Teasdale

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nın üçüncü gününde yapılan Sky etabını Güney Afrikalı Travis Teasdale kazandı.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kemer ve Yöresi Tanım Vakfı'nın (KETAV) destekleriyle bu yıl 14’üncüsü yapılan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları'nın Sky etabı sona erdi.  40 kilometrelik etabı 1 saat 21 dakika 36 saniyede tamamlayan Güney Afrikalı Travis Teasdale birinci oldu. Güney Afrikalı Matt Green 1 saat 21 dakika 53 saniyeyle ikinciliği ve aynı ülkeden James Moore ise 1 saat 23 dakika 53 saniyeyle üçüncülüğü elde etti. Yarışma deniz seviyesinden 2365 metre yüksekteki Tahtalı Dağı'nın zirvesine kadar sürecek Dağ etabıyla tamamlanacak.
Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nın üçüncü gününde yapılan Sky etabını Güney Afrikalı Travis Teasdale kazandı.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kemer ve Yöresi Tanım Vakfı'nın (KETAV) destekleriyle bu yıl 14’üncüsü yapılan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları'nın Sky etabı sona erdi. 

40 kilometrelik etabı 1 saat 21 dakika 36 saniyede tamamlayan Güney Afrikalı Travis Teasdale birinci oldu. Güney Afrikalı Matt Green 1 saat 21 dakika 53 saniyeyle ikinciliği ve aynı ülkeden James Moore ise 1 saat 23 dakika 53 saniyeyle üçüncülüğü elde etti. Yarışma deniz seviyesinden 2365 metre yüksekteki Tahtalı Dağı'nın zirvesine kadar sürecek Dağ etabıyla tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.