SMA hastalarına destek yağdı

GÜNDEM 04.01.2021 - 11:07, Güncelleme: 04.01.2021 - 11:07
 

SMA hastalarına destek yağdı

SMA hastası çocuklar için #İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin hastag'ı ile başlatılan kampanyaya Antalya'dan da destek yağdı.

haberimizvar.net- Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonrasında satılmayan biletlere isabet eden büyük ikramiye tutarı olan 75 milyon TL'nin Varlık Fonuna aktarılması yerine SMA hastası çocuklar için kullanılması için sosyal medyada başlatılan ve büyük ilgi gören kampanyaya Antalya'dan da destek yağdı. BELEDİYE BAŞKANLARI DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kampanyaya desteklerini açıklayan belediye başkanları oldular. 
SMA hastası çocuklar için #İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin hastag'ı ile başlatılan kampanyaya Antalya'dan da destek yağdı.

haberimizvar.net- Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonrasında satılmayan biletlere isabet eden büyük ikramiye tutarı olan 75 milyon TL'nin Varlık Fonuna aktarılması yerine SMA hastası çocuklar için kullanılması için sosyal medyada başlatılan ve büyük ilgi gören kampanyaya Antalya'dan da destek yağdı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kampanyaya desteklerini açıklayan belediye başkanları oldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.