SMA hastası Eflinsu destek bekliyor

YAŞAM 12.08.2022 - 12:35, Güncelleme: 12.08.2022 - 12:35
 

SMA hastası Eflinsu destek bekliyor

SMA Tip-1 hastası Eflinsu Tural’a destek için Antalya’nın Kemer İlçesi’nde etkinlik düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer’in Kadınları Platformu tarafından Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer Engelliler Derneği Başkanı Nur Batıbay Yanmış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül, Kemer’in Kadınları Platformu Başkanı Mihrican Honamlı ve davetliler katıldı. YARDIM KAMPANYASI Antalya'da yaşayan 4,5 yaşındaki SMA Tip-1 hastası Eflinsu Tural'a destek olmak ve SMA hakkında farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte, Kemer Halk Eğitim Merkezi Dans Topluluğu dans gösterisi sundu. Grup Soğuk’un da sahne aldığı etkinlikte, DJ performansları ve çeşitli gösteriler yapıldı. Etkinlikte, Eflinsu Tural’a yardım yapılması için broşür dağıtıldı.    
SMA Tip-1 hastası Eflinsu Tural’a destek için Antalya’nın Kemer İlçesi’nde etkinlik düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer’in Kadınları Platformu tarafından Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer Engelliler Derneği Başkanı Nur Batıbay Yanmış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül, Kemer’in Kadınları Platformu Başkanı Mihrican Honamlı ve davetliler katıldı.

YARDIM KAMPANYASI

Antalya'da yaşayan 4,5 yaşındaki SMA Tip-1 hastası Eflinsu Tural'a destek olmak ve SMA hakkında farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte, Kemer Halk Eğitim Merkezi Dans Topluluğu dans gösterisi sundu. Grup Soğuk’un da sahne aldığı etkinlikte, DJ performansları ve çeşitli gösteriler yapıldı. Etkinlikte, Eflinsu Tural’a yardım yapılması için broşür dağıtıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.