Sokak kavgasında silahlar konuştu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2023 - 10:40, Güncelleme: 22.11.2023 - 10:40
 

Sokak kavgasında silahlar konuştu

Antalya'da uyuşturucu merkezi olan bilinen Yeşildere Mahallesi'nde (Zeytinköy) 2 kişinin sokak kavgasında silahlar konuştu, bir kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Antalya’da iki kişinin sokak üzerindeki küfürlü tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi tabancadan çıkan kurşunla kalçasından yaralandı. Kaçan şahıs Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olay, Yeşildere Mahallesi 2830 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Doğan D. (33) ve E.Ş. arasında küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından ikili bir süre birbirini takip etti. Ardından kavga bir sitenin önünde tekrar başladı. Bu sırada E.Ş. yanında bulunan tabancayı çıkararak 2 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan birinin Doğan D.’ye isabet etmesiyle şahıs kalçasından yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs Kepez Devlet Hastanesine kaldırılırken, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü. Ekipler şahsın geliş istikametinden önce yaşadığı binayı buldu. Ardından ise olay anının yansıdığı güvenlik kamerasından kimliğini kısa sürede kimliği tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından yakalanan şüpheli E.Ş. gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Antalya'da uyuşturucu merkezi olan bilinen Yeşildere Mahallesi'nde (Zeytinköy) 2 kişinin sokak kavgasında silahlar konuştu, bir kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Antalya’da iki kişinin sokak üzerindeki küfürlü tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi tabancadan çıkan kurşunla kalçasından yaralandı. Kaçan şahıs Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay, Yeşildere Mahallesi 2830 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Doğan D. (33) ve E.Ş. arasında küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından ikili bir süre birbirini takip etti. Ardından kavga bir sitenin önünde tekrar başladı. Bu sırada E.Ş. yanında bulunan tabancayı çıkararak 2 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan birinin Doğan D.’ye isabet etmesiyle şahıs kalçasından yaralandı.

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs Kepez Devlet Hastanesine kaldırılırken, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü. Ekipler şahsın geliş istikametinden önce yaşadığı binayı buldu. Ardından ise olay anının yansıdığı güvenlik kamerasından kimliğini kısa sürede kimliği tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından yakalanan şüpheli E.Ş. gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.