Solcuların kanını içerim demeyin senin rakını içerim deyin…

GÜNDEM 10.04.2020 - 13:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Solcuların kanını içerim demeyin senin rakını içerim deyin…

AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın twitter hesabından yaptığı seviyesiz paylaşımla tepkileri üzerine topladı.

haberimizvar.net-Salgın nedeniyle herkesin ‘evdekal’ çağrısı yaptığı ve toplumsal olarak zor zamanların geçirildiği bugünlerde bilindiği üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" ifadeleri içeren e-postayla tehdit eden T.G. hakkında suç duyurusunda bulunulması gündemde yer almıştı. ANTALYA’DAN YORUM YAPTI Yaşananların ardından AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın’ın seviyesiz paylaşımları dikkat çekti. Yılgın twitter hesabından önce “Bunları kudurtan var ya. Türkiye’nin İMFye muhtaç olması değil. RTEye muhtaç olması.” diye yazdı. Ardından ise Yılgın, yine twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: Bu solculara “Senin kanını içerim” demeyin, “Senin rakını içerim” deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor.  Bİ DE ETİKETLEDİ Yılgın‘ın seviyesiz paylaşımı tepkilere neden olurken, paylaşımına AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, parti yöneticilerini, Melih Gökçek’i,  MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç ve  iktidara yakın gazetecileri etiketlemesi ise, gözlerden kaçmadı.    
AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın twitter hesabından yaptığı seviyesiz paylaşımla tepkileri üzerine topladı.

haberimizvar.net-Salgın nedeniyle herkesin ‘evdekal’ çağrısı yaptığı ve toplumsal olarak zor zamanların geçirildiği bugünlerde bilindiği üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" ifadeleri içeren e-postayla tehdit eden T.G. hakkında suç duyurusunda bulunulması gündemde yer almıştı.

ANTALYA’DAN YORUM YAPTI

Yaşananların ardından AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın’ın seviyesiz paylaşımları dikkat çekti. Yılgın twitter hesabından önce “Bunları kudurtan var ya. Türkiye’nin İMFye muhtaç olması değil. RTEye muhtaç olması.” diye yazdı.

Ardından ise Yılgın, yine twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: Bu solculara “Senin kanını içerim” demeyin, “Senin rakını içerim” deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor. 

Bİ DE ETİKETLEDİ

Yılgın‘ın seviyesiz paylaşımı tepkilere neden olurken, paylaşımına AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, parti yöneticilerini, Melih Gökçek’i,  MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç ve  iktidara yakın gazetecileri etiketlemesi ise, gözlerden kaçmadı.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.