Son 1 yılın en iyileri listesinde 7. sırada

GÜNDEM 15.05.2020 - 12:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Son 1 yılın en iyileri listesinde 7. sırada

ORC Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye'de yapılan yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. ORC Araştırma, geride kalan sürede büyükşehir belediye başkanlarının başarısına dair bir çalışma yaptı. Buna göre en başarılı 10 büyükşehir belediye başkanı belirlendi. İLK SIRADA FATMA ŞAHİN YER ALDI Ankete göre son bir yılın en başarılı belediye başkanı, yüzde 62,7 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. Anketin sonuçlarına göre ikinci sırayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırayı ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün aldı. BAŞKAN BÖCEK 7. SIRADA Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 54.9 ile listenin 7. sırasında yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 5., İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı 9. sırada yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun listede yer alamaması ise, dikkat çekti. 
ORC Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye'de yapılan yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. ORC Araştırma, geride kalan sürede büyükşehir belediye başkanlarının başarısına dair bir çalışma yaptı. Buna göre en başarılı 10 büyükşehir belediye başkanı belirlendi.

İLK SIRADA FATMA ŞAHİN YER ALDI

Ankete göre son bir yılın en başarılı belediye başkanı, yüzde 62,7 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. Anketin sonuçlarına göre ikinci sırayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırayı ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün aldı.

BAŞKAN BÖCEK 7. SIRADA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 54.9 ile listenin 7. sırasında yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 5., İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı 9. sırada yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun listede yer alamaması ise, dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.