Son dakika... Antalya'da deprem oldu!

GÜNDEM 10.03.2024 - 17:21, Güncelleme: 10.03.2024 - 17:21
 

Son dakika... Antalya'da deprem oldu!

Antalya'da az önce deprem yaşandı. Bazı evlerin hafif sallandığı deprem Finike açıklarında gerçekleşti, şiddeti ise 4.8.

haberimizvar.net- Antalya'da az 4.8 şiddetinde deprem yaşandı. Bazı evlerin hafif sallandığı deprem Antalya'nın Finike İlçesi yakınlarında gerçekleşti. Boğziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.8 olarak açıkladı. Depremin yeri ise Akdeniz Finike açıkları dendi. Depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.  Bu arada depremin özellikle Konyaaltı tarafında hissedildiği, Finike'de de paniğe neden olduğu öğrenildi. Kandilli Rsathanesi deprem saatini 16.55 olarak açıkladı.     
Antalya'da az önce deprem yaşandı. Bazı evlerin hafif sallandığı deprem Finike açıklarında gerçekleşti, şiddeti ise 4.8.

haberimizvar.net- Antalya'da az 4.8 şiddetinde deprem yaşandı. Bazı evlerin hafif sallandığı deprem Antalya'nın Finike İlçesi yakınlarında gerçekleşti. Boğziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.8 olarak açıkladı. Depremin yeri ise Akdeniz Finike açıkları dendi. Depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. 

Bu arada depremin özellikle Konyaaltı tarafında hissedildiği, Finike'de de paniğe neden olduğu öğrenildi. Kandilli Rsathanesi deprem saatini 16.55 olarak açıkladı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.