Son dakika...Akşener'den, Özkiraz'a yanıt

SİYASET 29.11.2023 - 12:17, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:25
 

Son dakika...Akşener'den, Özkiraz'a yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, Eski Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'in Kemal Özkiraz'ın İYİ Parti'nin anketlerde yüksek gösterilmesi için yemeğe davet edildiği yönündeki iddialarına yanıt verdi.

haberimizvar.net- İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında konuştu. Eski Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'in "Meral Akşener ve Ümit Dikbayır Sakarya’da beni yemeğe davet ederek bana, çok da yüksek bir miktar, aylık ödeme yapılacağını söyleyerek, anketlerde İYİ Parti’nin yüksek çıkartılmasını, hatta Temmuz ayından sonra ana muhalefet partisi gibi gözükmesini istedi" iddiasına yanıt vermesi beklenen Akşener, "İYİ Parti ahlaksız teklifleri geri iten bir partidir" dedi. Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde: "25 Kasım, Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ydü… Ülkemizdeki birçok mesele gibi; kadın ve kadına yönelik şiddet meselesi de ne yazık ki, sadece böyle özel günlerde hatırlanıyor. Ancak maalesef; Türkiye’de, son 10 ayda, 364 kadın öldürüldü. Her gün, ülkemizin dört bir yanından; artık, sokak ortalarına kadar taşan; kadına yönelik şiddet görüntüleri geliyor. Çocuklarımız bile; şiddetin, tacizin, tecavüzün, mağduru oluyor. Boşanmalar çığ gibi artıyor, aile yapımız sarsılıyor. Ve şiddetin, bundaki payı da maalesef büyük. Çok değil; daha bu haftanın başında; Ankara’da bir kadın; eşi tarafından, vurularak öldürüldü. İstanbul’da bir başka kadın ise; çocuklarının gözleri önünde katledildi. Adana’dan, Çankırı’dan, Kocaeli’nden, Muğla’dan; memleketin dört bir yanından; her gün, yeni bir kadın cinayeti haberi alıyoruz. Tüm bu acılar yaşanırken; tablo, bu derece vahimken; Sayın Erdoğan ise, çıkıp; 'İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmemizin; kadın hakları ve şiddetle mücadeleye, en küçük olumsuz bir etkisi olmamıştır' diyerek açıklama yapıyor. Gerçekten inanılır gibi değil.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, Eski Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'in Kemal Özkiraz'ın İYİ Parti'nin anketlerde yüksek gösterilmesi için yemeğe davet edildiği yönündeki iddialarına yanıt verdi.

haberimizvar.net- İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında konuştu.

Eski Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'in " Meral Akşener ve Ümit Dikbayır Sakarya’da beni yemeğe davet ederek bana, çok da yüksek bir miktar, aylık ödeme yapılacağını söyleyerek, anketlerde İYİ Parti’nin yüksek çıkartılmasını, hatta Temmuz ayından sonra ana muhalefet partisi gibi gözükmesini istedi" iddiasına yanıt vermesi beklenen Akşener, "İYİ Parti ahlaksız teklifleri geri iten bir partidir" dedi.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"25 Kasım, Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ydü… Ülkemizdeki birçok mesele gibi; kadın ve kadına yönelik şiddet meselesi de ne yazık ki, sadece böyle özel günlerde hatırlanıyor.

Ancak maalesef; Türkiye’de, son 10 ayda, 364 kadın öldürüldü. Her gün, ülkemizin dört bir yanından; artık, sokak ortalarına kadar taşan; kadına yönelik şiddet görüntüleri geliyor.

Çocuklarımız bile; şiddetin, tacizin, tecavüzün, mağduru oluyor. Boşanmalar çığ gibi artıyor, aile yapımız sarsılıyor. Ve şiddetin, bundaki payı da maalesef büyük.

Çok değil; daha bu haftanın başında; Ankara’da bir kadın; eşi tarafından, vurularak öldürüldü. İstanbul’da bir başka kadın ise; çocuklarının gözleri önünde katledildi. Adana’dan, Çankırı’dan, Kocaeli’nden, Muğla’dan; memleketin dört bir yanından; her gün, yeni bir kadın cinayeti haberi alıyoruz.

Tüm bu acılar yaşanırken; tablo, bu derece vahimken; Sayın Erdoğan ise, çıkıp; 'İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmemizin; kadın hakları ve şiddetle mücadeleye, en küçük olumsuz bir etkisi olmamıştır' diyerek açıklama yapıyor. Gerçekten inanılır gibi değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.