Son dakika...KPSS sonuçları açıklandı

GÜNDEM 25.08.2023 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2023 - 10:34
 

Son dakika...KPSS sonuçları açıklandı

Son dakika...2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları açıklandı.

Bu yılki lisans düzeyinde yapılan KPSS oturumlarının sona ermesiyle birlikte, adayların sınav sonuçları için bekleyişi sona erdi. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan bir duyuru ile resmi olarak açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve belirledikleri şifreleri kullanarak ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler. 2023-KPSS sonuçları, duyurulduktan sonra iki yıl boyunca geçerliliğini koruyacak.Öğretmen adayları ise puanını yalnızca bir yıl süreyle kullanılecek. 
Son dakika...2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları açıklandı.

Bu yılki lisans düzeyinde yapılan KPSS oturumlarının sona ermesiyle birlikte, adayların sınav sonuçları için bekleyişi sona erdi.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan bir duyuru ile resmi olarak açıklandı.

Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve belirledikleri şifreleri kullanarak ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

2023- KPSS sonuçları, duyurulduktan sonra iki yıl boyunca geçerliliğini koruyacak.Öğretmen adayları ise puanını yalnızca bir yıl süreyle kullanılecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.