Son dakika...Malatya'da deprem oldu: 5.2

GÜNDEM 23.11.2023 - 18:15, Güncelleme: 23.11.2023 - 18:15
 

Son dakika...Malatya'da deprem oldu: 5.2

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Battalgazi ilçesi merkezinde saat 17.46'da 5,2; 17.49'da 4,7 büyüklüğünde iki deprem oldu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

haberimizvar.net- Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depremler meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 17.46’da yerin 6.99 kilometre derinliğindeki deprem 5.2 büyüklüğünde gerçekleşti. İKİNCİ DEPREM OLDU Bu depremden dakikalar sonra bir deprem daha oldu. Battalgazi’de saat 17.49’da yerin 6.3 kilometre derinliğinde 4.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. KANDİLLİ: DEPREMLER 5.3 VE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE Kandilli Rasathanesi, saat 17.46’da Adıyaman Sincik’te saat 5.3 büyüklüğünde, saat 17.49’da da Malatya Battalgazi’de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini aktardı. Üç dakika arayla meydana gelen depremler Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa ve çevre illerde de hissedildi. İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya X hesabından, depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, şunları belirtti: * “Malatya İli Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. * Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.” AFAD: EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE AFAD, depremlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. AFAD’ın açıklamasında “Malatya ilimizin Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 ve 4.7 büyüklüklerindeki depremler sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” ifadeleri yer aldı.
AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Battalgazi ilçesi merkezinde saat 17.46'da 5,2; 17.49'da 4,7 büyüklüğünde iki deprem oldu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

haberimizvar.net- Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depremler meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 17.46’da yerin 6.99 kilometre derinliğindeki deprem 5.2 büyüklüğünde gerçekleşti.

İKİNCİ DEPREM OLDU

Bu depremden dakikalar sonra bir deprem daha oldu. Battalgazi’de saat 17.49’da yerin 6.3 kilometre derinliğinde 4.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi.

KANDİLLİ: DEPREMLER 5.3 VE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kandilli Rasathanesi, saat 17.46’da Adıyaman Sincik’te saat 5.3 büyüklüğünde, saat 17.49’da da Malatya Battalgazi’de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini aktardı.

Üç dakika arayla meydana gelen depremler Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa ve çevre illerde de hissedildi.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya X hesabından, depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, şunları belirtti:

* “ Malatya İli Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır.

* Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

AFAD: EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE

AFAD, depremlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. AFAD’ın açıklamasında “ Malatya ilimizin Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 ve 4.7 büyüklüklerindeki depremler sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.