Son durağı İYİ Parti oldu

SİYASET 22.08.2022 - 14:15, Güncelleme: 22.08.2022 - 14:15
 

Son durağı İYİ Parti oldu

Anavatan Partisi’nde siyasete giren CHP’den belediye başkanı seçilen Memleket Partisi kurucuları arasında yer alan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru şimdi de İYİ Parti’ye geçti.

haberimizvar.net- İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İYİ Partili oldu. Antalya’da siyaset hayatına Anavatan Partisi’nde başlayan Küçükkuru, CHP’den İbradı Belediye Başkanı seçildi. Muharrem İnce’nin parti kurması üzerine Memleket Partisi’nin kurucuları arasında yer almak için partisinden istifa eden Küçükkuru, geçtiğimiz hafta da Memleket Partisi’nden de istifa ettiğini duyurdu. Küçükkuru bugün İYİ Parti Genel Merkezi’nden çıktı. AKŞENER ROZETİNİ TAKTI Partiye üyelik başvurusu yaptıktan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in makam odasında parti rozeti takılan Küçükkuru’ya, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran eşlik etti. Akşener, Küçükkuru’ya başarı dileklerini iletti.  
Anavatan Partisi’nde siyasete giren CHP’den belediye başkanı seçilen Memleket Partisi kurucuları arasında yer alan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru şimdi de İYİ Parti’ye geçti.

haberimizvar.net- İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İYİ Partili oldu. Antalya’da siyaset hayatına Anavatan Partisi’nde başlayan Küçükkuru, CHP’den İbradı Belediye Başkanı seçildi. Muharrem İnce’nin parti kurması üzerine Memleket Partisi’nin kurucuları arasında yer almak için partisinden istifa eden Küçükkuru, geçtiğimiz hafta da Memleket Partisi’nden de istifa ettiğini duyurdu. Küçükkuru bugün İYİ Parti Genel Merkezi’nden çıktı.

AKŞENER ROZETİNİ TAKTI

Partiye üyelik başvurusu yaptıktan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in makam odasında parti rozeti takılan Küçükkuru’ya, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran eşlik etti. Akşener, Küçükkuru’ya başarı dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.