Son seçim anketi iktidarı üzecek

SİYASET 16.02.2021 - 11:14, Güncelleme: 16.02.2021 - 11:14
 

Son seçim anketi iktidarı üzecek

MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin başkanı Özer Sencar sosyal medya hesabından Ocak ayı araştırmasını paylaştı.

haberimizvar.net- MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin başkanı Özer Sencar sosyal medya hesabından Ocak ayı araştırmasını paylaştı. Sencar, kararsızların oy dağılımı yapılmadan iktidarın oy oranın yüzde 37.2 olduğunu söyledi. Sencar, AKP’nin oy oranının yanı sıra muhalefetin de oy oranını açıklarken, "Muhalefetin oy oranı yüzde 43 ve kararsızlar yüzde 18,6'dır" dedi. Özer Sencar, kararsızların oy dağılımından sonra ise "İktidarın oyu yüzde 45,7 ve muhalefetin oyu yüzde 52,8 olarak hesaplanmıştır" ifadesini kullandı.
MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin başkanı Özer Sencar sosyal medya hesabından Ocak ayı araştırmasını paylaştı.

haberimizvar.net-  MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin başkanı Özer Sencar sosyal medya hesabından Ocak ayı araştırmasını paylaştı. Sencar, kararsızların oy dağılımı yapılmadan iktidarın oy oranın yüzde 37.2 olduğunu söyledi. Sencar, AKP’nin oy oranının yanı sıra muhalefetin de oy oranını açıklarken, "Muhalefetin oy oranı yüzde 43 ve kararsızlar yüzde 18,6'dır" dedi. Özer Sencar, kararsızların oy dağılımından sonra ise "İktidarın oyu yüzde 45,7 ve muhalefetin oyu yüzde 52,8 olarak hesaplanmıştır" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.