Son zamlara isyan etti

SİYASET 06.10.2022 - 13:01, Güncelleme: 06.10.2022 - 13:01
 

Son zamlara isyan etti

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, son zamların ardından sosyal medya hesabından isyan etti. Şahin, AKP iktidarına ‘Ey Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar” diye seslendi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyel medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Ey Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz AKP iktidarı! Dünyada petrol varil fiyatlarındaki düşüşün ardından indirim haberi beklenirken motorin ve benzin fiyatına iki gün üst üste zam geldi. Bugünden geçerli olmak üzere benzinin litresine 74 kuruş, motorine ise 1,39 TL zam yapıldı! Benzinin litresi yine 20 TL'nin üstüne çıktı! DURMAK YOK ZAMMA DEVAM! Artık zamlı fiyatlara nasıl yetişeceğimizi nasıl takip edeceğimizi bilmiyoruz… Vatandaş zam yapılmadığı gün şüpheye düşüyor acaba daha büyük bir sıkıntı mı var diye… Beceriksiz saray rejimine göre çektiğimiz çileler neoklasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşımın sonuçları… Milleti kuru ekmeğe muhtaç eden (5 liradan sonra o bile lüks oldu), memleketi her açıdan bataklığa sürükleyen saray rejimini sandıkta devirip, halkın iktidarını kuracağız!”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, son zamların ardından sosyal medya hesabından isyan etti. Şahin, AKP iktidarına ‘Ey Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar” diye seslendi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyel medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Ey Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz AKP iktidarı!

Dünyada petrol varil fiyatlarındaki düşüşün ardından indirim haberi beklenirken motorin ve benzin fiyatına iki gün üst üste zam geldi.

Bugünden geçerli olmak üzere benzinin litresine 74 kuruş, motorine ise 1,39 TL zam yapıldı!

Benzinin litresi yine 20 TL'nin üstüne çıktı!

DURMAK YOK ZAMMA DEVAM!

Artık zamlı fiyatlara nasıl yetişeceğimizi nasıl takip edeceğimizi bilmiyoruz…

Vatandaş zam yapılmadığı gün şüpheye düşüyor acaba daha büyük bir sıkıntı mı var diye…

Beceriksiz saray rejimine göre çektiğimiz çileler neoklasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşımın sonuçları…

Milleti kuru ekmeğe muhtaç eden (5 liradan sonra o bile lüks oldu), memleketi her açıdan bataklığa sürükleyen saray rejimini sandıkta devirip, halkın iktidarını kuracağız!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.