Sorgun'daki orman yangını söndürüldü

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2024 - 11:36, Güncelleme: 15.04.2024 - 11:36
 

Sorgun'daki orman yangını söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını, büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Manavgat'ın Sorgun Mahallesi'ndeki ormanda, saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın bölgesine Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, jandarma ve Manavgat Belediyesi ekipleri yönlendirildi. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara da yangın bölgesine gelerek bilgi aldı. Oteller bölgesinin yanındaki noktada çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesinin ardından büyümeden kontrol altına alındı. 1 dönümlük alanda etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını, büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Manavgat'ın Sorgun Mahallesi'ndeki ormanda, saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın bölgesine Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, jandarma ve Manavgat Belediyesi ekipleri yönlendirildi. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara da yangın bölgesine gelerek bilgi aldı.

Oteller bölgesinin yanındaki noktada çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesinin ardından büyümeden kontrol altına alındı. 1 dönümlük alanda etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.