Sorunları çözmek için buradayız

SİYASET 11.01.2024 - 17:10, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:15
 

Sorunları çözmek için buradayız

CHP Genel Merkezi tarafından Konyaaltı belediye başkan adayı gösterilen Cem Kotan, Ankara'dan dönüşünde ayağının tozuyla CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kalabalık bir partili gurubunun katıldığı ziyarette konuşan Kotan, "Birlikte sorunları çözmek için buradayız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından Konyaaltı belediye başkan adayı gösterilen Cem Kotan, Ankara dönüşü ayağının tozuyla CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kalabalık bir partili grubunun katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Demet Gündüz ve yönetimi ile görüşen Cem Kotan, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "CHP çatısı altında 20 yılı aşkın üstlendiğim demokrasi, özgürlük ve laiklik mücadelesindeki aktif rolüm, 10 yıldır halkımızın sorunlarına kulak verdiğim belediye çalışmalarından elde ettiğim deneyimlerle yola çıktım. Konyaaltı'nın eşsiz güzelliklerine daha fazla değer katmak ve birlikte için buradayız" dedi.  CHP Konyaaltı belediye başkan adayı Cem Kotan, belediye başkanlarının bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, " Bu bir rekabet değil bir bayrak yarışı. Nasıl Semih Başkan bayrağı Muhittin Başkan'dan almışsa ben de Semih Başkan'dan alacağım bayrağı hep birlikte yukarılara taşımak için çalışacağız. Her ne kadar Konyaaltı kolay seçim bölgesi gibi görünse de, işimiz kolay değil. Ama biz zorlukları hep birlikte aşmasını biliriz. Halkımızla birlikte halk için çalışacağız" dedi.    
CHP Genel Merkezi tarafından Konyaaltı belediye başkan adayı gösterilen Cem Kotan, Ankara'dan dönüşünde ayağının tozuyla CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kalabalık bir partili gurubunun katıldığı ziyarette konuşan Kotan, "Birlikte sorunları çözmek için buradayız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından Konyaaltı belediye başkan adayı gösterilen Cem Kotan, Ankara dönüşü ayağının tozuyla CHP Konyaaltı İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kalabalık bir partili grubunun katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Demet Gündüz ve yönetimi ile görüşen Cem Kotan, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada,

" CHP çatısı altında 20 yılı aşkın üstlendiğim demokrasi, özgürlük ve laiklik mücadelesindeki aktif rolüm, 10 yıldır halkımızın sorunlarına kulak verdiğim belediye çalışmalarından elde ettiğim deneyimlerle yola çıktım. Konyaaltı'nın eşsiz güzelliklerine daha fazla değer katmak ve birlikte için buradayız" dedi.  CHP Konyaaltı belediye başkan adayı Cem Kotan, belediye başkanlarının bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, " Bu bir rekabet değil bir bayrak yarışı. Nasıl Semih Başkan bayrağı Muhittin Başkan'dan almışsa ben de Semih Başkan'dan alacağım bayrağı hep birlikte yukarılara taşımak için çalışacağız. Her ne kadar Konyaaltı kolay seçim bölgesi gibi görünse de, işimiz kolay değil. Ama biz zorlukları hep birlikte aşmasını biliriz. Halkımızla birlikte halk için çalışacağız" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.