Sosyal medyada Hasan Şahin kampanyası

SİYASET 23.12.2019 - 23:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sosyal medyada Hasan Şahin kampanyası

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Hasan Şahin ile ilgili partililer sosyal medya üzerinden kampanya paylaştı. Aynı paylaşımda bulunan ve Hasan Şahin’i etiketleyen partililer, “Hasan Şahin örgütün vicdanıdır” diyerek Adnan Yücel’in şiirini paylaştı.

Hafta sonu yapılan kongrenin ardından yeniden CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Şahin ile ilgili sosyal medya üzerinden kampanya başladı. Aynı paylaşımda bulunan partililer, Hasan Şahin’i de etiketleyerek kampanyaya start verdi. KİMLER VAR? CHP Muratpaşa İlçe yöneticilerinin, meclis üyelerinin aralarında bulunduğu partililer “Hasan Şahin örgütün vicdanıdır” diyerek Adnan Yücel’in şiirini paylaştı. Osman Çıngı, Nuran Uğur, Seval Demirtaş, Berk Yeriş, Erkan Çoban, Mehmet Akif Kıldan, Ali Balıkçı, Daimi Metin, Emrah Erdoğdu, Gürcan Merthatun, Recep Mutaf, Özgür Güngör, Abdi Karamık, Canan Keleş, İzzet Zeybek, Bülent Pehlivan, Mehmet E. Ömür Yiğit, Ahmet Korkutelmalıoğlu, Fatih Canatan, Derya Karakoç, Deniz Demiröz, Bülent Baylı, Hüseyin Sarı, Nermin Korkut, Metin Balıkyemez, Ahmet Dikici ve Umut Sırdaş Demirel’in de aralarında bulunduğu kampanya destekçilerinin ortak paylaşımı şöyle oldu: İŞTE ORTAK PAYLAŞIM “Hasan Şahin ilk seçildiği günden beridir örgütünün sesi olmuş, 2 yıllık görev süresince tüm AKP'lilere Antalya'da en sert muhalefeti yapmıştır. Büyükşehir'in kazanılmasında en büyük pay onun ve ekibinindir. Tek aday olarak girdiği son seçimde, ilk dönem adaylığında olduğu gibi ne kendisini, ne de yönetimini il delegesi yazmayarak, örgütünü onure etmiş, bir fazla üyesini kazanma çabasından vazgeçmemiştir. Her şeyden önce örgüt diyen, yoldaşlığı her şeyin üstünde tutan, bunu lafla değil her hareketiyle ispatlayan Hasan Şahin, örgütümüzün vicdanıdır... Arkasındayız. ey herşey bitti diyenler korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler. ne kırlarda direnen çiçekler ne kentlerde devleşen öfkeler henüz elveda demediler. bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!" 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Hasan Şahin ile ilgili partililer sosyal medya üzerinden kampanya paylaştı. Aynı paylaşımda bulunan ve Hasan Şahin’i etiketleyen partililer, “Hasan Şahin örgütün vicdanıdır” diyerek Adnan Yücel’in şiirini paylaştı.

Hafta sonu yapılan kongrenin ardından yeniden CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Şahin ile ilgili sosyal medya üzerinden kampanya başladı. Aynı paylaşımda bulunan partililer, Hasan Şahin’i de etiketleyerek kampanyaya start verdi.

KİMLER VAR?

CHP Muratpaşa İlçe yöneticilerinin, meclis üyelerinin aralarında bulunduğu partililer “Hasan Şahin örgütün vicdanıdır” diyerek Adnan Yücel’in şiirini paylaştı. Osman Çıngı, Nuran Uğur, Seval Demirtaş, Berk Yeriş, Erkan Çoban, Mehmet Akif Kıldan, Ali Balıkçı, Daimi Metin, Emrah Erdoğdu, Gürcan Merthatun, Recep Mutaf, Özgür Güngör, Abdi Karamık, Canan Keleş, İzzet Zeybek, Bülent Pehlivan, Mehmet E. Ömür Yiğit, Ahmet Korkutelmalıoğlu, Fatih Canatan, Derya Karakoç, Deniz Demiröz, Bülent Baylı, Hüseyin Sarı, Nermin Korkut, Metin Balıkyemez, Ahmet Dikici ve Umut Sırdaş Demirel’in de aralarında bulunduğu kampanya destekçilerinin ortak paylaşımı şöyle oldu:

İŞTE ORTAK PAYLAŞIM

“Hasan Şahin ilk seçildiği günden beridir örgütünün sesi olmuş, 2 yıllık görev süresince tüm AKP'lilere Antalya'da en sert muhalefeti yapmıştır. Büyükşehir'in kazanılmasında en büyük pay onun ve ekibinindir. Tek aday olarak girdiği son seçimde, ilk dönem adaylığında olduğu gibi ne kendisini, ne de yönetimini il delegesi yazmayarak, örgütünü onure etmiş, bir fazla üyesini kazanma çabasından vazgeçmemiştir. Her şeyden önce örgüt diyen, yoldaşlığı her şeyin üstünde tutan, bunu lafla değil her hareketiyle ispatlayan Hasan Şahin, örgütümüzün vicdanıdır... Arkasındayız.

ey herşey bitti diyenler

korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler.

ne kırlarda direnen çiçekler

ne kentlerde devleşen öfkeler

henüz elveda demediler.

bitmedi daha sürüyor o kavga

ve sürecek

yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.