Sosyal medyada tıklanma rekoru #MesutKocagözYalnızDeğildir

GÜNDEM 21.04.2024 - 21:52, Güncelleme: 21.04.2024 - 22:23
 

Sosyal medyada tıklanma rekoru #MesutKocagözYalnızDeğildir

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanmasına yönelik tepkiler çığ gibi artarken Türkiye genelinde sosyal medya kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir hashtagı ile rekor paylaşımlar yaptı.

haberimizvar.net-26 Kazım 2023 tarihinde istifa edip, 1 Aralık 2023 tarihinde istifası kabul edilerek YSK tarafından adaylığı kabul edilen Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün haksız yere tutuklanmasıyla ilgili Türkiye genelinde sosyal medya kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir hashtagı ile rekor paylaşımlar yaptı. Antalya'da yaşanan teleferik kazası sonrası tutuklu yargılanma kararı verilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e adalet arayışı sosyal medyada da gündem oldu. Kepezspor ve Antalyaspor taraftarının bugün stadyumda giydikleri beyaz tişörtle ve Antalya sokaklarına astığı 'Mesut Kocagöz Yalnız Değildir' pankartlarıyla başlayan desteğe, sosyal medya platformu kullanıcıları da eklendi. Türkiye genelinde başta X olmak üzere Facebook ve Instgram kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir  hashtagı yaparak, Kocagöz'ün serbest bırakılması adına çağrıda bulundu. Duygusal paylaşımların ve fotoğraflar paylaşarak Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için adalet arayışında bulunan sosyal medya kullanıcıları, adalet arayışını sürdüreceklerini dile getirdi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanmasına yönelik tepkiler çığ gibi artarken Türkiye genelinde sosyal medya kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir hashtagı ile rekor paylaşımlar yaptı.

haberimizvar.net-26 Kazım 2023 tarihinde istifa edip, 1 Aralık 2023 tarihinde istifası kabul edilerek YSK tarafından adaylığı kabul edilen Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün haksız yere tutuklanmasıyla ilgili Türkiye genelinde sosyal medya kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir hashtagı ile rekor paylaşımlar yaptı.
Antalya'da yaşanan teleferik kazası sonrası tutuklu yargılanma kararı verilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e adalet arayışı sosyal medyada da gündem oldu. Kepezspor ve Antalyaspor taraftarının bugün stadyumda giydikleri beyaz tişörtle ve Antalya sokaklarına astığı ' Mesut Kocagöz Yalnız Değildir' pankartlarıyla başlayan desteğe, sosyal medya platformu kullanıcıları da eklendi. Türkiye genelinde başta X olmak üzere Facebook ve Instgram kullanıcıları #MesutKocagözYalnızDeğildir  hashtagı yaparak, Kocagöz'ün serbest bırakılması adına çağrıda bulundu. Duygusal paylaşımların ve fotoğraflar paylaşarak Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için adalet arayışında bulunan sosyal medya kullanıcıları, adalet arayışını sürdüreceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.