Sosyal mesafeyi unutup, asker uğurlamasında göbek attılar

GÜNDEM 08.06.2020 - 18:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sosyal mesafeyi unutup, asker uğurlamasında göbek attılar

Sosyal mesafeyi unutup, asker uğurlamasında göbek attılarANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir grup genç, sosyal mesafe kurallarını unutup sokakta asker eğlencesi yaptı, karşılıklı oyun havasında göbek attı.

haberimizvaar.net- Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup genç, sosyal mesafe kurallarını unutup sokakta asker eğlencesi yaptı, karşılıklı oyun havasında göbek attı. Alanya'nın Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı Türkmenbaşı Sokak üzerinde toplanan bir grup genç, askere gidecek arkadaşları için eğlence düzenledi. Önce konvoy yapan yaklaşık 20 genç, daha sonra sokak ortasında oyun havası eşliğinde oynadı. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de sıkı tedbirlerin uygulandığı ve sayıların azalmasıyla normalleşme sürecine girilmesine rağmen sık sık hatırlatılan maske ve sosyal mesafe kuralını da unutan gençler, yaklaşık 20 dakika karşılıklı göbek attı. Çevrede oturan vatandaşların cep telefonuyla görüntülediği gençler daha sonra konvoy eşliğinde oradan ayrıldı.  
Sosyal mesafeyi unutup, asker uğurlamasında göbek attılarANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir grup genç, sosyal mesafe kurallarını unutup sokakta asker eğlencesi yaptı, karşılıklı oyun havasında göbek attı.

haberimizvaar.net- Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup genç, sosyal mesafe kurallarını unutup sokakta asker eğlencesi yaptı, karşılıklı oyun havasında göbek attı.

Alanya'nın Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı Türkmenbaşı Sokak üzerinde toplanan bir grup genç, askere gidecek arkadaşları için eğlence düzenledi. Önce konvoy yapan yaklaşık 20 genç, daha sonra sokak ortasında oyun havası eşliğinde oynadı. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de sıkı tedbirlerin uygulandığı ve sayıların azalmasıyla normalleşme sürecine girilmesine rağmen sık sık hatırlatılan maske ve sosyal mesafe kuralını da unutan gençler, yaklaşık 20 dakika karşılıklı göbek attı. Çevrede oturan vatandaşların cep telefonuyla görüntülediği gençler daha sonra konvoy eşliğinde oradan ayrıldı.

ANTALYA Sosyal mesafeyi unutup, asker uğurlamasında göbek attılar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.