Soylu’ya kim sahip çıktı?

SİYASET 13.04.2020 - 14:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Soylu’ya kim sahip çıktı?

İçişleri Bakanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Süleyman Soylu’ya dün gece AKP Antalya’dan kim sahip çıktı, kim sessiz kaldı? İşte dün gece yaşananlar…

haberimizvar.net-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bakanlıktan istifa ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını kabul edip, etmeyeceği belli olmadığı 2 saatlik zaman diliminde AKP Antalya İl Teşkilatı’ndan sessiz kalanlarla, istifanın kabul edilmesini istemeyenler dikkat çekti. EN SERT TEPKİ 3 dönem Antalya milletvekiliği yapan ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Soylu’nun istifa açıklamasının ardından ilk tweet atan oldu. Enç, “Bu dönemde alaçakları sevindirmeye hakkınız yok. Terörle mücadele de aldığımız mesafe ortadayken bunu yapamazsınız.  Sn.Cumhurbaşkanım istifasını lütfen kabul etmeyin. #SensizOlmazSoylu.  Enç’in bu paylaşımı bin 700 beğeni alırken, paylaşımın altına binlerce yorum yapıldı. ERKEN KUTLAMA YAPANLARA YAZIK OLDU! Enç adeta Soylu’nun istifanın kabul edilmemesi adına sosyal medya üzerinde hareket başlattı. İstifanın kabul edilmemesinin ardından Enç’in attığı yorum ise manidar oldu. Enç, “İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir. O değil de, erken kutlama yapanlara  yazık oldu. Bilmiyorlar ki Erdogan büyük bir lider…” İstifa ile ilgili kimlerin kutlama yaptığı ise, merak konusu oldu. İL BAŞKAN VE VEKİLLER Antalya Milletvekili, MKYK Üyesi Mustafa Köse istifa ile ilgili sessiz kalırken, AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, sadece istifanın kabul edilmemesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin paylaşımını kendi sayfasında paylaştı. İl yöneticilerinden Osman Dirican, “Biz bu eli vatan hainlerini temizledi diye tuttuk ve bırakmayacağız. İstifa sizden itiraz milletten.” paylaşımında bulundu. Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Sena Nur Çelik ve Tuba Vural Çokal’ın istifa ile ilgili sosyal medya hesaplarından hiç yorum yapmaması dikkat çekti.  
İçişleri Bakanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Süleyman Soylu’ya dün gece AKP Antalya’dan kim sahip çıktı, kim sessiz kaldı? İşte dün gece yaşananlar…

haberimizvar.net-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bakanlıktan istifa ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını kabul edip, etmeyeceği belli olmadığı 2 saatlik zaman diliminde AKP Antalya İl Teşkilatı’ndan sessiz kalanlarla, istifanın kabul edilmesini istemeyenler dikkat çekti.

EN SERT TEPKİ

3 dönem Antalya milletvekiliği yapan ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Soylu’nun istifa açıklamasının ardından ilk tweet atan oldu. Enç, “Bu dönemde alaçakları sevindirmeye hakkınız yok. Terörle mücadele de aldığımız mesafe ortadayken bunu yapamazsınız.  Sn.Cumhurbaşkanım istifasını lütfen kabul etmeyin. #SensizOlmazSoylu.  Enç’in bu paylaşımı bin 700 beğeni alırken, paylaşımın altına binlerce yorum yapıldı.

ERKEN KUTLAMA YAPANLARA YAZIK OLDU!

Enç adeta Soylu’nun istifanın kabul edilmemesi adına sosyal medya üzerinde hareket başlattı. İstifanın kabul edilmemesinin ardından Enç’in attığı yorum ise manidar oldu. Enç, “İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir. O değil de, erken kutlama yapanlara  yazık oldu. Bilmiyorlar ki Erdogan büyük bir lider…” İstifa ile ilgili kimlerin kutlama yaptığı ise, merak konusu oldu.

İL BAŞKAN VE VEKİLLER

Antalya Milletvekili, MKYK Üyesi Mustafa Köse istifa ile ilgili sessiz kalırken, AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, sadece istifanın kabul edilmemesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin paylaşımını kendi sayfasında paylaştı. İl yöneticilerinden Osman Dirican, “Biz bu eli vatan hainlerini temizledi diye tuttuk ve bırakmayacağız. İstifa sizden itiraz milletten.” paylaşımında bulundu.

Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Sena Nur Çelik ve Tuba Vural Çokal’ın istifa ile ilgili sosyal medya hesaplarından hiç yorum yapmaması dikkat çekti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.