'Söz kadınlarda'

YEREL 05.03.2024 - 11:33, Güncelleme: 05.03.2024 - 19:30
 

'Söz kadınlarda'

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD)8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Başkan Ercan Yavaş, "Bugün söz kadınlarda" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Genç İş insanları Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. 35 üyesi ile Antalya’nın en çok kadın üyesine sahip iş insanları derneği olan  ANTGİAD, bu özel günü unutulmaz kılmak adına kadınları mozaik sanatıyla buluşturacak keyifli  bir etkinlik düzenledi. Gerçekleşen etkinlik kapsamında, katılımcı kadınlar, mozaik workshop atölyesinde bir araya gelerek kendi el emekleriyle mozaik tablolar yaptılar. Bu etkileyici sanat etkinliği, kadınların yaratıcılıklarını ortaya koymak için fırsat oldu. BAŞKAN ERCAN YAVAŞ: “SÖZ KADINLARDA“  ANTGİAD olarak, kadınların sosyal kültürel, ekonomik alanda güçlenmelerini destekleyen projelere  çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Ercan Yavaş, “Kamu, özel sektör ve STK karar noktalarında kadınların eşit temsilinin sağlanmasının önemine değindi. İş yaşamına kadınların eşit katılımı, kamu, iş dünyası, sivil toplum yönetimde kadın oranının yükseltilmesi için kararlı adımlar atılması gerekiyor.  ANTGİAD Yönetim Kurulumuzda işinde kendini kanıtlamış ve bir çok başarılı işe imza atmış 4 kadın üyemiz bulunmakta. Bu kadın üyelerimizin varlığı yönetim kurulumuza farklı bakış açıları getirerek zenginlik katıyor. Kadın üyelerimizle işbirliğinde istişare ederek kadının sosyal statüsünün yükselmesi ve kadın girişimciliğin desteklenmesi için yeni yeni projeler hazırlıyoruz. Kadın girişimcilerin işlerini geliştirmeleri adına hazırladığımız mentörlük projelerini de önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz.“ dedi. GELİRLER TEV’E BAĞIŞLANDI ANTGİAD kadın üyelerinin katıldığı Mozaik Şöleninde kadınlar birbirinden güzel tablolarla, içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarırken bir taraftan da Türk Eğitim Vakfının çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Etkinlikten toplanan gelirin Türk Eğitim Vakfına bağışlandığı etkinlikte Başkan Ercan Yavaş  “Her etkinliğimize sosyal fayda odaklı bakıyoruz. Etkinliklerimizin bir ucunun mutlaka sosyal sorumluluk olarak topluma fayda sağlaması gerektiğine de inanıyoruz. Etkinliğimizin gelirinin tamamını TEV-TÜRK EĞİTİM VAKFI’na bağışlayarak çocuklarımızın okumasına küçücük de olsa bir katkı sunmaktan onur duyuyoruz.” dedi.  Etkinlik, ANTGİAD kadın üyelerinin renkli tabloları ile toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANGİAD)8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Başkan Ercan Yavaş, "Bugün söz kadınlarda" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Genç İş insanları Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. 35 üyesi ile Antalya’nın en çok kadın üyesine sahip iş insanları derneği olan  ANTGİAD, bu özel günü unutulmaz kılmak adına kadınları mozaik sanatıyla buluşturacak keyifli  bir etkinlik düzenledi.

Gerçekleşen etkinlik kapsamında, katılımcı kadınlar, mozaik workshop atölyesinde bir araya gelerek kendi el emekleriyle mozaik tablolar yaptılar. Bu etkileyici sanat etkinliği, kadınların yaratıcılıklarını ortaya koymak için fırsat oldu.

BAŞKAN ERCAN YAVAŞ: “SÖZ KADINLARDA“ 

ANTGİAD olarak, kadınların sosyal kültürel, ekonomik alanda güçlenmelerini destekleyen projelere  çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Ercan Yavaş, “Kamu, özel sektör ve STK karar noktalarında kadınların eşit temsilinin sağlanmasının önemine değindi. İş yaşamına kadınların eşit katılımı, kamu, iş dünyası, sivil toplum yönetimde kadın oranının yükseltilmesi için kararlı adımlar atılması gerekiyor. 

ANTGİAD Yönetim Kurulumuzda işinde kendini kanıtlamış ve bir çok başarılı işe imza atmış 4 kadın üyemiz bulunmakta. Bu kadın üyelerimizin varlığı yönetim kurulumuza farklı bakış açıları getirerek zenginlik katıyor. Kadın üyelerimizle işbirliğinde istişare ederek kadının sosyal statüsünün yükselmesi ve kadın girişimciliğin desteklenmesi için yeni yeni projeler hazırlıyoruz. Kadın girişimcilerin işlerini geliştirmeleri adına hazırladığımız mentörlük projelerini de önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz.“ dedi.

GELİRLER TEV’E BAĞIŞLANDI

ANTGİAD kadın üyelerinin katıldığı Mozaik Şöleninde kadınlar birbirinden güzel tablolarla, içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarırken bir taraftan da Türk Eğitim Vakfının çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Etkinlikten toplanan gelirin Türk Eğitim Vakfına bağışlandığı etkinlikte Başkan Ercan Yavaş  “Her etkinliğimize sosyal fayda odaklı bakıyoruz. Etkinliklerimizin bir ucunun mutlaka sosyal sorumluluk olarak topluma fayda sağlaması gerektiğine de inanıyoruz. Etkinliğimizin gelirinin tamamını TEV-TÜRK EĞİTİM VAKFI’na bağışlayarak çocuklarımızın okumasına küçücük de olsa bir katkı sunmaktan onur duyuyoruz.” dedi. 

Etkinlik, ANTGİAD kadın üyelerinin renkli tabloları ile toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.