Sözen muhtarlarla buluştu

YEREL 19.10.2023 - 15:41, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:41
 

Sözen muhtarlarla buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 106 mahalle muhtarıyla Manavgat Şelalesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi.

haberimizvar.net- Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Başkan Şükrü Sözen, tüm mahalle muhtarlarıyla birebir ilgilenerek, mahallelerindeki sorunlarla ilgili bilgi aldı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manavgat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aydınevler Mahallesi Muhtarı Tahsin Yılmaz, Başkan Şükrü Sözen'e, kendisi gibi belediye başkanlığı yapmış olan dedesi Şükrü Sözen'in ve babası İbrahim Sözen'in fotoğrafları bir arada olduğu plaketi hediye etti. Babası ve dedesinin bir arada olduğu fotoğrafları gören Başkan Şükrü Sözen, duygulandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Yılmaz, Sözen ailesinin 3 kuşaktan beri Manavgat'a hizmet ettiğini söyleyerek, kentin bu günlere gelmesine yönelik verdikleri katkılardan dolayı Başkan Sözen'e teşekkür etti. SÖZEN: MUHTARLARIMIZIN KENTİN TEMEL TAŞIDIR Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kente hizmet etme noktasında muhtarlarla koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Muhtarlık bizim için çok önemli bir mevki. Büyüyen Manavgat'ımızın 106 mahallesi var. Bu büyük coğrafyayı mesai arkadaşlarım olan muhtarlarımızla taşımaya gayret ediyoruz. Her birisi seçilmiş ve işinin bilincinde arkadaşlarımız. Hepsi memleket sevdalısı insanlar. Muhtarlarımızla koordineli şekilde mahallelerimizin eksiklerini tespit etmeye çalışıyoruz. Onlarla çalışmaktan her zaman mutluluk ve gurur duyuyorum. Neden diye soracak olursanız, her birisi görevinin bilincinde. Bu bağlamda kendimi şanslı sayıyorum. Bugün de Muhtarlar Günü. Sağlık sorunları olan birkaç arkadaşımız haricinde tüm muhtarlarımız buradaydı. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Onların ihtiyaçlarına yönelik notlarımızı da aldık. Bütün muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 106 mahalle muhtarıyla Manavgat Şelalesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi.

haberimizvar.net- Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Başkan Şükrü Sözen, tüm mahalle muhtarlarıyla birebir ilgilenerek, mahallelerindeki sorunlarla ilgili bilgi aldı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manavgat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aydınevler Mahallesi Muhtarı Tahsin Yılmaz, Başkan Şükrü Sözen'e, kendisi gibi belediye başkanlığı yapmış olan dedesi Şükrü Sözen'in ve babası İbrahim Sözen'in fotoğrafları bir arada olduğu plaketi hediye etti. Babası ve dedesinin bir arada olduğu fotoğrafları gören Başkan Şükrü Sözen, duygulandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Yılmaz, Sözen ailesinin 3 kuşaktan beri Manavgat'a hizmet ettiğini söyleyerek, kentin bu günlere gelmesine yönelik verdikleri katkılardan dolayı Başkan Sözen'e teşekkür etti.

SÖZEN: MUHTARLARIMIZIN KENTİN TEMEL TAŞIDIR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kente hizmet etme noktasında muhtarlarla koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Muhtarlık bizim için çok önemli bir mevki. Büyüyen Manavgat'ımızın 106 mahallesi var. Bu büyük coğrafyayı mesai arkadaşlarım olan muhtarlarımızla taşımaya gayret ediyoruz. Her birisi seçilmiş ve işinin bilincinde arkadaşlarımız. Hepsi memleket sevdalısı insanlar. Muhtarlarımızla koordineli şekilde mahallelerimizin eksiklerini tespit etmeye çalışıyoruz. Onlarla çalışmaktan her zaman mutluluk ve gurur duyuyorum. Neden diye soracak olursanız, her birisi görevinin bilincinde. Bu bağlamda kendimi şanslı sayıyorum. Bugün de Muhtarlar Günü. Sağlık sorunları olan birkaç arkadaşımız haricinde tüm muhtarlarımız buradaydı. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Onların ihtiyaçlarına yönelik notlarımızı da aldık. Bütün muhtar arkadaşlarımın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.