Sözen yangın yeri!

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2023 - 13:07
 

Sözen yangın yeri!

Büyük Manavgat yangınında evi yanan, 'benden buraya kadar' diyerek aday olmayacağını açıklayarak siyaseten gemileri yakan CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yaşadığı konutta yangın çıktı.

haberimizvar.net- CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in başı yangınlarla başı dertte. 28 Temmuz 2021'de meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği büyük Manavgat yangınında evi yanan Sözen, bir süre önce Manavgatlılarla yaptığı toplantıda,' Benden buraya kadar bir daha aday olmayacağım" diyerek siyaseten gemileri yakmıştı. Manavgat halkı, muhtarlar, belediye çalışanları, CHP'li eski ve yeni milletvekilleri, partinin önemli isimleri de dahil olmak üzere, tüm ısrarlara rağmen kararını değiştirmeyen Şükrü Sözen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in elini kaldırarak, "İlk belediye başkan adayımız" açıklamasını yapmasına rağmen aday olmama kararında direnmişti. Siyaset dünyasının ve kamuoyunun en çok konuştuğu isim haline gelen ve büyük Manavgat yangını sırasındaki çaresizlik nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangınlardan yana şansızlığı bir kez daha yaşadı. Başkan Sözen'in Manavgat'ın Sorgun Mahallesi'nde yaşadığı konutun çatısında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangına önce çatıda çalışan işçiler müdahale etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sözen'in konutunda çıkan yangın Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin çalışmasıyla daha da büyümeden söndürüldü.
Büyük Manavgat yangınında evi yanan, 'benden buraya kadar' diyerek aday olmayacağını açıklayarak siyaseten gemileri yakan CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yaşadığı konutta yangın çıktı.

haberimizvar.net- CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in başı yangınlarla başı dertte.

28 Temmuz 2021'de meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği büyük Manavgat yangınında evi yanan Sözen, bir süre önce Manavgatlılarla yaptığı toplantıda,' Benden buraya kadar bir daha aday olmayacağım" diyerek siyaseten gemileri yakmıştı. Manavgat halkı, muhtarlar, belediye çalışanları, CHP'li eski ve yeni milletvekilleri, partinin önemli isimleri de dahil olmak üzere, tüm ısrarlara rağmen kararını değiştirmeyen Şükrü Sözen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in elini kaldırarak, "İlk belediye başkan adayımız" açıklamasını yapmasına rağmen aday olmama kararında direnmişti.

Siyaset dünyasının ve kamuoyunun en çok konuştuğu isim haline gelen ve büyük Manavgat yangını sırasındaki çaresizlik nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangınlardan yana şansızlığı bir kez daha yaşadı. Başkan Sözen'in Manavgat'ın Sorgun Mahallesi'nde yaşadığı konutun çatısında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangına önce çatıda çalışan işçiler müdahale etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sözen'in konutunda çıkan yangın Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin çalışmasıyla daha da büyümeden söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.