SP toplantısında eski bir AKP'li

GÜNDEM 23.01.2022 - 14:28, Güncelleme: 23.01.2022 - 14:28
 

SP toplantısında eski bir AKP'li

Demre İlçesi'nde, Saadet Partisi (SP) Demre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Söz Çiftçi'de' adlı toplantıda üreticiler, sorunlarını dile getirdi

haberimizvar.net SP Demre İlçe Başkanlığı tarafından, tarımdaki sorunların masaya yatırıldığı, 'Söz Çiftçi'de' konulu bir toplantı düzenlendi. Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan toplantıya eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Güldal, SP Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, MHP Demre İlçe Başkan Vekili Mustafa Başkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Deva Partisi İlçe Başkanı Murat Özek, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, belediye meclisi üyelerininde aralarında yer aldığı yaklaşık 250 üretici katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, üretim maliyetlerindeki artışa dikkati çekti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da vatandaşını gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak için üreticinin desteklenmesi gerektiğinden bahsetti. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise "Demre tarım ve turizm ilçesi. Tarımın içinde bulunduğu sorunların masaya yatırılması çok iyi bir gelişme. Burada asıl çiftçilerin sorunu dile getirmeli. Türkiye bir tarım ülkesi iken son 20 yılda dünyadaki 180 ülke içinde tarımda en çok ithalat yapan 20 ülkeden bir haline geldi. Devlet tarımdaki sorunlara gözünü kapatırsa, sorun giderek büyür. Devlet tarımdaki desteği araziye değil, çiftçinin ürettiği ürüne vermeli" diye konuştu. SP İl Başkanı Düzen, çiftçiye doğrudan destek verilmesi gerektiğini belirtti.
Demre İlçesi'nde, Saadet Partisi (SP) Demre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Söz Çiftçi'de' adlı toplantıda üreticiler, sorunlarını dile getirdi

haberimizvar.net SP Demre İlçe Başkanlığı tarafından, tarımdaki sorunların masaya yatırıldığı, 'Söz Çiftçi'de' konulu bir toplantı düzenlendi. Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan toplantıya eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Güldal, SP Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, MHP Demre İlçe Başkan Vekili Mustafa Başkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Deva Partisi İlçe Başkanı Murat Özek, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, belediye meclisi üyelerininde aralarında yer aldığı yaklaşık 250 üretici katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, üretim maliyetlerindeki artışa dikkati çekti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da vatandaşını gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak için üreticinin desteklenmesi gerektiğinden bahsetti. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise "Demre tarım ve turizm ilçesi. Tarımın içinde bulunduğu sorunların masaya yatırılması çok iyi bir gelişme. Burada asıl çiftçilerin sorunu dile getirmeli. Türkiye bir tarım ülkesi iken son 20 yılda dünyadaki 180 ülke içinde tarımda en çok ithalat yapan 20 ülkeden bir haline geldi. Devlet tarımdaki sorunlara gözünü kapatırsa, sorun giderek büyür. Devlet tarımdaki desteği araziye değil, çiftçinin ürettiği ürüne vermeli" diye konuştu. SP İl Başkanı Düzen, çiftçiye doğrudan destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.