SP’li Aktaş’tan Asiltürk’e tepki

GÜNDEM 22.04.2021 - 13:29, Güncelleme: 22.04.2021 - 13:29
 

SP’li Aktaş’tan Asiltürk’e tepki

Erdoğan-Asiltürk iftarının ardından Saadet Partisi’nde bir süre önce başlayan tartışma yeniden alevlendi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan-Asiltürk iftarının ardından Saadet Partisi’nde bir süre önce başlayan tartışma yeniden alevlendi. Erdoğan, Ocak ayında Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti. Önceki ziyaretin ardından gündeme gelen ittifak tartışması ve tepkiler yeniden masaya yatırıldı. Bir dönem partide yöneticilik de yapmış olan Saadet Partili Ali Aktaş, “Asiltürk'ün Saadet'i saraya eklemleme çabası karşısında kendi hesabıma ‘yeni bir yol’ açmaya karar verdim. Mevcut düzeneğin bu açık pazarlık karşısında net bir tavır ortaya koyamamasını da yadırgıyorum. Saraya teslim olmak yok; yolumuzu tırnaklarımızla kazıya kazıya açacağız” değerlendirmesinde bulundu. İşte o mesaj:
Erdoğan-Asiltürk iftarının ardından Saadet Partisi’nde bir süre önce başlayan tartışma yeniden alevlendi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan-Asiltürk iftarının ardından Saadet Partisi’nde bir süre önce başlayan tartışma yeniden alevlendi. Erdoğan, Ocak ayında Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti. Önceki ziyaretin ardından gündeme gelen ittifak tartışması ve tepkiler yeniden masaya yatırıldı.

Bir dönem partide yöneticilik de yapmış olan Saadet Partili Ali Aktaş, “Asiltürk'ün Saadet'i saraya eklemleme çabası karşısında kendi hesabıma ‘yeni bir yol’ açmaya karar verdim. Mevcut düzeneğin bu açık pazarlık karşısında net bir tavır ortaya koyamamasını da yadırgıyorum. Saraya teslim olmak yok; yolumuzu tırnaklarımızla kazıya kazıya açacağız” değerlendirmesinde bulundu.
İşte o mesaj:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.