SP'nin Antalya adayları belli oldu

SİYASET 19.02.2024 - 11:07, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:07
 

SP'nin Antalya adayları belli oldu

Saadet Partisi'nin (SP) Antalya Belediye Başkan Adayları Kepez'de Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Saadet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin oldu.

haberimizvar.net- Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 19 ilçenin belediye başkana adayının tanıtım programı, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ersan Bilgin, 19 ilçenin belediye başkan adayları ve partililer katıldı.  Heyecanlı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, “Antalya’mızın bayramını icra edeceğiz bugün. İnşallah buyurduğunuz gibi 2 milyon 696 bin nüfusa haiz olan, Katar gibi bir ülke olan Antalya’mızın 19 ilçesinin ve Büyükşehir’in adayını lansman toplantısıyla icra edeceğiz. Antalya’da en güçlü adayımızla yola çıktık. Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ersan Bilgin başkanımız inşallah Antalya’mıza damgasını vuracak.” açıklamalarında bulundu.   “ANTALYA’YA BORCUMUZ VAR” Saadet Partisi’nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ersan Bilgin, milli görüş belediyeciliği anlayışına vurgu yaparak, “Antalya’ya borcumuz var. Antalya teşkilatımızla birlikte Saadet Partisi olarak milli görüş belediyeciliğinin mührünü Antalya’ya vuracağız. Hep birlikte bunu başaracağız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’mızda da bütün ilçelerimizle birlikte güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah önümüzdeki 40 günü en güzel şekilde tamamlayıp 31 Mart akşamında Antalya’mızda Saadet Belediyeciliğinin başlangıcını yapmış olacağız” dedi.   SAADET PARTİSİ’NİN ADAYLARI Saadet Partisi’nin Antalya adayları şu isimlerden oluştu: Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, Akseki Tahsin Arslan, Aksu Latif Mercan, Alanya Mevlüt Demir, Demre Nuri Tural, Döşemealtı Metin Kandemir, Elmalı Mehmet Etmin Gözükara, Finike Adayı Selçuk Okur, Gazipaşa Sedat Kaplan, Gündoğmuş Mehmet Özhan, İbradı Muammer Köken, Kaş Hüseyin Akayoğlu, Kemer İbrahim Furkan Sarıkaya, Kepez Mehmet Akburak, Konyaaltı Ali Soysal, Korkuteli Mehmet İslamoğlu, Kumluca Mehmet Aksoy, Manavgat İbrahim Maslak, Muratpaşa Ahmet Pişirici ve Serik Şule Büber.
Saadet Partisi'nin (SP) Antalya Belediye Başkan Adayları Kepez'de Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Saadet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin oldu.

haberimizvar.net- Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 19 ilçenin belediye başkana adayının tanıtım programı, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ersan Bilgin, 19 ilçenin belediye başkan adayları ve partililer katıldı.  Heyecanlı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, “Antalya’mızın bayramını icra edeceğiz bugün. İnşallah buyurduğunuz gibi 2 milyon 696 bin nüfusa haiz olan, Katar gibi bir ülke olan Antalya’mızın 19 ilçesinin ve Büyükşehir’in adayını lansman toplantısıyla icra edeceğiz. Antalya’da en güçlü adayımızla yola çıktık. Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ersan Bilgin başkanımız inşallah Antalya’mıza damgasını vuracak.” açıklamalarında bulundu.

 

“ANTALYA’YA BORCUMUZ VAR”

Saadet Partisi’nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ersan Bilgin, milli görüş belediyeciliği anlayışına vurgu yaparak, “Antalya’ya borcumuz var. Antalya teşkilatımızla birlikte Saadet Partisi olarak milli görüş belediyeciliğinin mührünü Antalya’ya vuracağız. Hep birlikte bunu başaracağız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’mızda da bütün ilçelerimizle birlikte güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah önümüzdeki 40 günü en güzel şekilde tamamlayıp 31 Mart akşamında Antalya’mızda Saadet Belediyeciliğinin başlangıcını yapmış olacağız” dedi.

 

SAADET PARTİSİ’NİN ADAYLARI

Saadet Partisi’nin Antalya adayları şu isimlerden oluştu:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, Akseki Tahsin Arslan, Aksu Latif Mercan, Alanya Mevlüt Demir, Demre Nuri Tural, Döşemealtı Metin Kandemir, Elmalı Mehmet Etmin Gözükara, Finike Adayı Selçuk Okur, Gazipaşa Sedat Kaplan, Gündoğmuş Mehmet Özhan, İbradı Muammer Köken, Kaş Hüseyin Akayoğlu, Kemer İbrahim Furkan Sarıkaya, Kepez Mehmet Akburak, Konyaaltı Ali Soysal, Korkuteli Mehmet İslamoğlu, Kumluca Mehmet Aksoy, Manavgat İbrahim Maslak, Muratpaşa Ahmet Pişirici ve Serik Şule Büber.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.