Sporculara moral yemeği

SPOR 20.09.2019 - 14:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sporculara moral yemeği

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manavgat Belediyespor'un yeni yönetimi, futbolcular ve teknik heyet moral yemeğinde bir araya geldi

haberimizvar.net Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 22 Eylül Pazar günü Kepez Belediyespor'la ligdeki ilk maçında sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi verilen kaynaşma ve moral yemeğinde takımın yeni yönetimi, teknik heyet ve futbolcular tanıtıldı. Manavgat Şelalesi'nde verilen yemeğe, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. YENİ YÖNETİME TEBRİK Yemekte konuşan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçimle göreve gelen yeni yönetim tebrik etti, başarılar diledi. Çok emek vererek yeni ve güzel bir takım oluşturduklarını dile getiren Başkan Sözen, “Manavgat, sporu ve özellikle futbolu benimseyen bir kent. Bizim de yönetici arkadaşlarımla en büyük heyecanımız Türkiye'nin 50 ilinden büyük bir kentin mutlaka Birinci Lig'de bir takımı olması gerektiğine hepimiz yürekten inanıyoruz. Hedefimize ulaşmak istiyoruz. Buna inancımız tam ve bu sene olacak" dedi. 
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manavgat Belediyespor'un yeni yönetimi, futbolcular ve teknik heyet moral yemeğinde bir araya geldi

haberimizvar.net Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 22 Eylül Pazar günü Kepez Belediyespor'la ligdeki ilk maçında sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi verilen kaynaşma ve moral yemeğinde takımın yeni yönetimi, teknik heyet ve futbolcular tanıtıldı. Manavgat Şelalesi'nde verilen yemeğe, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

YENİ YÖNETİME TEBRİK

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçimle göreve gelen yeni yönetim tebrik etti, başarılar diledi. Çok emek vererek yeni ve güzel bir takım oluşturduklarını dile getiren Başkan Sözen, “Manavgat, sporu ve özellikle futbolu benimseyen bir kent. Bizim de yönetici arkadaşlarımla en büyük heyecanımız Türkiye'nin 50 ilinden büyük bir kentin mutlaka Birinci Lig'de bir takımı olması gerektiğine hepimiz yürekten inanıyoruz. Hedefimize ulaşmak istiyoruz. Buna inancımız tam ve bu sene olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.