Suat Ünver artık Konyaaltı Sahili’nde yok

GÜNDEM 04.12.2019 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Suat Ünver artık Konyaaltı Sahili’nde yok

Konyaaltı Sahil ihalesini Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Turizm ve Suat Ünver’in sahibi olduğu Sentalya Turizm almıştı. Antalyalı iş insanı Suat Ünver firmasının hisselerini devredince Konyaaltı Sahil işletmeciliğinden çekilmiş oldu

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mart 2018 tarihinde yaptığı Konyaaltı Sahil ihalesini ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Seyahat Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile Antalyalı iş adamı Suat Ünver ile kardeşi Efecan Ünver’in sahibi olduğu Sentalya Turizm Seyahat Acentası Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığı 8.5 milyon TL’ye almıştı. İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ İhalenin hemen ardından 17 Nisan 2018 tarihinde Suat Ünver, Senantalya Turizm’in adını Tursetalya Turizm Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirdi. 9 Mayıs 2018 tarihinde de Alkoçlar Seyahat Turizm ile Tursetalya Turizm Ticaret iş ortaklığı işletmesi sözleşmesi imzalandı. Sözleşmede yüzde 51 Alkoçlar’da, yüzde 49 Tursetalya’da olmak üzere ihale şartnamesi maddeleri yer aldı ve sözleşme gereği ortaklığın ticari işletmesinin adı ALSE olarak belirlendi. 6 KASIM’DA SATIŞ YAPTI 6 Kasım 2019 tarihinde ise, Tursetalya’nın ortakları Suat Ünver ile kardeşi Efecan Ünver şirketin tüm hisselerini Murat Bektaş’a devretti. Aynı tarihte Alkoçlar- Tursetalya ortaklığıyla kurulan ALSE’de de Suat Ünver devre dışı kalarak, ortaklığa Murat Bektaş girdi. Bu durumda Konyaaltı Sahil işletmesinden Suat Ünver devre dışı kaldı. Öte yandan, Alkoçlar Turizm ihale tarihinden sonra konkordato ilan etmişti.
Konyaaltı Sahil ihalesini Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Turizm ve Suat Ünver’in sahibi olduğu Sentalya Turizm almıştı. Antalyalı iş insanı Suat Ünver firmasının hisselerini devredince Konyaaltı Sahil işletmeciliğinden çekilmiş oldu

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mart 2018 tarihinde yaptığı Konyaaltı Sahil ihalesini ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Seyahat Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile Antalyalı iş adamı Suat Ünver ile kardeşi Efecan Ünver’in sahibi olduğu Sentalya Turizm Seyahat Acentası Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığı 8.5 milyon TL’ye almıştı.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ
İhalenin hemen ardından 17 Nisan 2018 tarihinde Suat Ünver, Senantalya Turizm’in adını Tursetalya Turizm Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirdi. 9 Mayıs 2018 tarihinde de Alkoçlar Seyahat Turizm ile Tursetalya Turizm Ticaret iş ortaklığı işletmesi sözleşmesi imzalandı. Sözleşmede yüzde 51 Alkoçlar’da, yüzde 49 Tursetalya’da olmak üzere ihale şartnamesi maddeleri yer aldı ve sözleşme gereği ortaklığın ticari işletmesinin adı ALSE olarak belirlendi.

6 KASIM’DA SATIŞ YAPTI

6 Kasım 2019 tarihinde ise, Tursetalya’nın ortakları Suat Ünver ile kardeşi Efecan Ünver şirketin tüm hisselerini Murat Bektaş’a devretti. Aynı tarihte Alkoçlar- Tursetalya ortaklığıyla kurulan ALSE’de de Suat Ünver devre dışı kalarak, ortaklığa Murat Bektaş girdi. Bu durumda Konyaaltı Sahil işletmesinden Suat Ünver devre dışı kaldı. Öte yandan, Alkoçlar Turizm ihale tarihinden sonra konkordato ilan etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.