Subaşı: Ahmet Aydın’ın adaylığını doğru buldum

SİYASET 14.12.2022 - 23:18, Güncelleme: 14.12.2022 - 23:18
 

Subaşı: Ahmet Aydın’ın adaylığını doğru buldum

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, “İYİ Parti'de Ahmet Aydın formülü güçleniyor” başlıklı kulis haberimizin ardından haberimizvar.net’in sorularını yanıtladı.

haberimizvar.net- Gazetemizde yayınlanan kulis haberinin ardından “İYİ Parti Antalya İl Başkanı adayı Ahmet Aydın’a destek veriyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, şunları söyledi: ADAYLARIN FAZLA OLMASI PARTİYİ GÜÇLENDİRİR “Ahmet Aydın'ın geçen hafta beni telefonla aradığı doğrudur. Bu konuşmada il başkanı adayı olmak istediğini dile getirdi. Diğer yandan genel merkezinde Başaran'ın ayrılmasından sonra bir aday arayışı içinde olacağına dair söylentiler olduğunu ama kendisinin geçmiş döneme nazaran daha tecrübeli olduğunu ve partiye yararlı olacağını ifade etti.  Bana karşı yapmış olduğu hata ve yanlışlarını mazur görmemi ve o dönemdeki tecrübesizliğine vermemi rica ederek, adaylığına nasıl bakacağıma dair görüşümü almak istedi. Ben de ‘adayların fazla olmasının partinin güçlendiğini işaret eder, hatta çoklu adayların demokratik platformda yarışarak sağlıklı bir seçimde İl Başkanı olmaları halinde toparlayıcı olurlar’ demiştim. Fazla aday varken genel merkezin müdahale ederek teke düşürme çabalarının küskünlüklere neden olacağını ifade ederek Ahmet Aydın'a da aday olmak istemesinin doğal olduğunu söyledim. TOLGA MOTORCU’NUN ADAYLIĞI Yalnız bu arada daha öncesinde Kepez kurucu ilçe başkanımız doktor Tolga Motorcu'nun bana, vekilimiz Feridun Bahşi ile görüştüklerini adaylığına sıcak bakacağını söylediğini ifade ettiğini ve benim de görüşümü almak istediğini söylediğinde, benim yönümden hiç sakınca olmadığını, hatta partiyi adaysız bırakmama düşüncesini de taktirde karşıladığımı belirterek, oyumu da vereceğimi ifade ettiğimi, Ahmet Aydın'a anlatmıştım. VAHDET AFŞİN KARACAN’IN ADAYLIĞI Hatta Ahmet Aydın'dan sonra ziyaretime gelen Vahdet Afşin Karacan'a da aynı şeyleri söyleyerek kendisine başarılar dilemiştim.”    
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, “İYİ Parti'de Ahmet Aydın formülü güçleniyor” başlıklı kulis haberimizin ardından haberimizvar.net’in sorularını yanıtladı.

haberimizvar.net- Gazetemizde yayınlanan kulis haberinin ardından “ İYİ Parti Antalya İl Başkanı adayı Ahmet Aydın’a destek veriyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, şunları söyledi:

ADAYLARIN FAZLA OLMASI PARTİYİ GÜÇLENDİRİR

“Ahmet Aydın'ın geçen hafta beni telefonla aradığı doğrudur. Bu konuşmada il başkanı adayı olmak istediğini dile getirdi. Diğer yandan genel merkezinde Başaran'ın ayrılmasından sonra bir aday arayışı içinde olacağına dair söylentiler olduğunu ama kendisinin geçmiş döneme nazaran daha tecrübeli olduğunu ve partiye yararlı olacağını ifade etti.  Bana karşı yapmış olduğu hata ve yanlışlarını mazur görmemi ve o dönemdeki tecrübesizliğine vermemi rica ederek, adaylığına nasıl bakacağıma dair görüşümü almak istedi. Ben de ‘adayların fazla olmasının partinin güçlendiğini işaret eder, hatta çoklu adayların demokratik platformda yarışarak sağlıklı bir seçimde İl Başkanı olmaları halinde toparlayıcı olurlar’ demiştim. Fazla aday varken genel merkezin müdahale ederek teke düşürme çabalarının küskünlüklere neden olacağını ifade ederek Ahmet Aydın'a da aday olmak istemesinin doğal olduğunu söyledim.

TOLGA MOTORCU’NUN ADAYLIĞI

Yalnız bu arada daha öncesinde Kepez kurucu ilçe başkanımız doktor Tolga Motorcu'nun bana, vekilimiz Feridun Bahşi ile görüştüklerini adaylığına sıcak bakacağını söylediğini ifade ettiğini ve benim de görüşümü almak istediğini söylediğinde, benim yönümden hiç sakınca olmadığını, hatta partiyi adaysız bırakmama düşüncesini de taktirde karşıladığımı belirterek, oyumu da vereceğimi ifade ettiğimi, Ahmet Aydın'a anlatmıştım.

VAHDET AFŞİN KARACAN’IN ADAYLIĞI

Hatta Ahmet Aydın'dan sonra ziyaretime gelen Vahdet Afşin Karacan'a da aynı şeyleri söyleyerek kendisine başarılar dilemiştim.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.