Subaşı’ndan İstanbul paylaşımı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.08.2019 - 14:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Subaşı’ndan İstanbul paylaşımı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirdi. İlk olarak ailesiyle birlikte bayramı kutlayan Subaşı, daha sonra İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlendiği bayramlaşma törenine katıldı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirdi. Sosyal medya hesaplarından bayram kutlamasıyla ilgili paylaşım yapan Subaşı, ailesiyle geçirdiği keyifli vakitleri, “Bu bayram İstanbul'dayız. Kayınvalidenin 1.seneyi devriyesi arife günüydü. İstanbul'da kabristanlık ziyareti ve duasını yaptıktan sonra İstanbul'daki torunların ısrarı üzerine Bayramı İstanbul'da onlarla geçiriyoruz ailenin diğer fertleri Elmalı'da annemin evinde toplanmışlar. İstanbul bomboş ve çok güzel. Çocuklarla ve torunlarla bir arada olmak ayrıca güzel. Tekrardan herkese hayırlı bayramlar...” şeklinde paylaştı. KAVUNCU’YA TEŞEKKÜR ETTİ Subaşı bayramın ikinci günü ise İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Subaşı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yaptığı paylaşımında ise “İstanbul İYİ Parti İl Başkanlığımızda coşkulu bayramlaşma saat 13 - 16 arası yoğun biçimde sürdü. Buğra Başkan’ın güler yüzlü kucaklayıcılığı partilileri ümitlendiriyor” dedi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise, “İYİ Parti İstanbul Başkanlığımızda, İstanbullu hemşehrilerimizin ve dava arkadaşlarımızın coşkulu katılımlarıyla bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Milletimize sözümüzdür; hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesi kucaklaşacağız” şeklinde bayramlaşmaya dair düşüncelerini paylaştı.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirdi. İlk olarak ailesiyle birlikte bayramı kutlayan Subaşı, daha sonra İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlendiği bayramlaşma törenine katıldı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirdi. Sosyal medya hesaplarından bayram kutlamasıyla ilgili paylaşım yapan Subaşı, ailesiyle geçirdiği keyifli vakitleri, “Bu bayram İstanbul'dayız. Kayınvalidenin 1.seneyi devriyesi arife günüydü. İstanbul'da kabristanlık ziyareti ve duasını yaptıktan sonra İstanbul'daki torunların ısrarı üzerine Bayramı İstanbul'da onlarla geçiriyoruz ailenin diğer fertleri Elmalı'da annemin evinde toplanmışlar. İstanbul bomboş ve çok güzel. Çocuklarla ve torunlarla bir arada olmak ayrıca güzel. Tekrardan herkese hayırlı bayramlar...” şeklinde paylaştı.

KAVUNCU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Subaşı bayramın ikinci günü ise İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Subaşı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yaptığı paylaşımında ise “İstanbul İYİ Parti İl Başkanlığımızda coşkulu bayramlaşma saat 13 - 16 arası yoğun biçimde sürdü. Buğra Başkan’ın güler yüzlü kucaklayıcılığı partilileri ümitlendiriyor” dedi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise, “İYİ Parti İstanbul Başkanlığımızda, İstanbullu hemşehrilerimizin ve dava arkadaşlarımızın coşkulu katılımlarıyla bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Milletimize sözümüzdür; hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesi kucaklaşacağız” şeklinde bayramlaşmaya dair düşüncelerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.