Suçluların korkulu rüyası oldular

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2024 - 10:48, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:48
 

Suçluların korkulu rüyası oldular

Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde görev yapan atlı polisler, çok sayıda asayiş olayının önüne geçerek suçluların korkulu rüyası oldular. Havaların ısınması ile birlikte sahilde devriye görevini artıran atlı polislere tatilciler ve vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

haberimizvar.net- Her yıl milyonlarca turist ağırlayan turizmin başkenti Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaşanabilecek asayiş olaylarının önüne geçmek için Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı Atlı Polis Birliği görev yapıyor. Görev öncesi Konyaaltı ilçesİ Çakırlar mevkisindeki Atlı Polis Birliği'nde bulunan çiftlikten sırayla çıkarılan Börü ve Winner isimli atların önce ayak ve üst bakımları yapılıyor. İşlemleri tamamlanan atlar kendilerini bekleyen hayvan taşıma aracına alınarak, dünyaca ünlü sahile doğru yola çıkıyor. Atlar sahile yakın boş bir arazide indirilerek göreve başlanıyor.      İLGİ ODAĞI OLDULAR Günün belirli saatlerinde sahil boyunca devriye görevine çıkan atlı polisler, özellikle motorlu taşıtların giremediği yerlerde toplumsal olaylara müdahalede hazır bekliyor. Atlı Polis Birliği havaların ısınmasıyla birlikte sahilde yaşanan yoğunlukta hırsızlık başta olmak üzere asayiş olaylarında önleyici görevlerde bulunuyor. Diğer taraftan yabancı tatilciler ve vatandaşların ilgi odağı oluyor.       ATLI POLİSLERE ÖVGÜ Burdur'dan Antalya'ya tatile gelen Tuncer Aytekin, "Antalya'da sahilin çok güzel olduğunu biliyordum. Bugün ziyaret etmek istedim atlı polisleri görünce daha çok sevindim. Yabancı tatilciler denize girerken biz ise montlarımızı daha çıkarmadık. Arkadaşıma ne kadar güzel bir şehide yaşadığını söyledim. Atlı polisleri çok hoşuma gitti, güvenliği sağlamaları daha da güzel" dedi.
Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde görev yapan atlı polisler, çok sayıda asayiş olayının önüne geçerek suçluların korkulu rüyası oldular. Havaların ısınması ile birlikte sahilde devriye görevini artıran atlı polislere tatilciler ve vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

haberimizvar.net- Her yıl milyonlarca turist ağırlayan turizmin başkenti Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaşanabilecek asayiş olaylarının önüne geçmek için Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı Atlı Polis Birliği görev yapıyor. Görev öncesi Konyaaltı ilçesİ Çakırlar mevkisindeki Atlı Polis Birliği'nde bulunan çiftlikten sırayla çıkarılan Börü ve Winner isimli atların önce ayak ve üst bakımları yapılıyor. İşlemleri tamamlanan atlar kendilerini bekleyen hayvan taşıma aracına alınarak, dünyaca ünlü sahile doğru yola çıkıyor. Atlar sahile yakın boş bir arazide indirilerek göreve başlanıyor. 
   
İLGİ ODAĞI OLDULAR
Günün belirli saatlerinde sahil boyunca devriye görevine çıkan atlı polisler, özellikle motorlu taşıtların giremediği yerlerde toplumsal olaylara müdahalede hazır bekliyor. Atlı Polis Birliği havaların ısınmasıyla birlikte sahilde yaşanan yoğunlukta hırsızlık başta olmak üzere asayiş olaylarında önleyici görevlerde bulunuyor. Diğer taraftan yabancı tatilciler ve vatandaşların ilgi odağı oluyor.  
   
ATLI POLİSLERE ÖVGÜ
Burdur'dan Antalya'ya tatile gelen Tuncer Aytekin, "Antalya'da sahilin çok güzel olduğunu biliyordum. Bugün ziyaret etmek istedim atlı polisleri görünce daha çok sevindim. Yabancı tatilciler denize girerken biz ise montlarımızı daha çıkarmadık. Arkadaşıma ne kadar güzel bir şehide yaşadığını söyledim. Atlı polisleri çok hoşuma gitti, güvenliği sağlamaları daha da güzel" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.