Sudan siyasette ‘ZAM’ tartışması

SİYASET 26.08.2022 - 13:00, Güncelleme: 26.08.2022 - 13:00
 

Sudan siyasette ‘ZAM’ tartışması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en pahalı suyu sattığını sosyal medyadan eleştirmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT’ın elektrik fatura bedelini paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya’nın en pahalı suyu içmesi sosyal medya gündeminde bakan ve başkan arasında tartışmaya döndü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, twitter hesabından “Türkiye'de en pahalı suyu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sattığını, CHP'li Belediyelerin ortalama satış fiyatının Ak Parti Belediyelerinden %20 pahalı olduğunu, Yıllardır CHP'nin yönettiği meşhur Bodrum'da bile doğru düzgün kanalizasyon sistemi olmadığını, biliyor musunuz?” diye paylaşım yaptı. BAŞKAN BÖCEK’TEN YANIT Bakan Varank’ın paylaşımının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, twitter hesabından jet yanıt verdi. Başkan Böcek paylaşımında şunları ifade etti: “Sayın Bakanım @varank talihsiz açıklamanızı gördüm. Belediyemize bağlı ASAT, 2021 Ağustos'ta 38 milyon TL elektrik faturası öderken bu ayki elektrik gideri 140 milyon TL'dir. Su fiyatındaki artışın nedeni, fahiş elektrik zamlarıdır. ASAT tüm yatırımlarına 3,5 yıldır devam etmektedir.”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en pahalı suyu sattığını sosyal medyadan eleştirmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT’ın elektrik fatura bedelini paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya’nın en pahalı suyu içmesi sosyal medya gündeminde bakan ve başkan arasında tartışmaya döndü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, twitter hesabından “Türkiye'de en pahalı suyu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sattığını, CHP'li Belediyelerin ortalama satış fiyatının Ak Parti Belediyelerinden %20 pahalı olduğunu, Yıllardır CHP'nin yönettiği meşhur Bodrum'da bile doğru düzgün kanalizasyon sistemi olmadığını, biliyor musunuz?” diye paylaşım yaptı.

BAŞKAN BÖCEK’TEN YANIT

Bakan Varank’ın paylaşımının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, twitter hesabından jet yanıt verdi. Başkan Böcek paylaşımında şunları ifade etti:

“Sayın Bakanım @varank talihsiz açıklamanızı gördüm. Belediyemize bağlı ASAT, 2021 Ağustos'ta 38 milyon TL elektrik faturası öderken bu ayki elektrik gideri 140 milyon TL'dir. Su fiyatındaki artışın nedeni, fahiş elektrik zamlarıdır. ASAT tüm yatırımlarına 3,5 yıldır devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.