Sular kesilmeyecek

YEREL 30.04.2021 - 16:31, Güncelleme: 30.04.2021 - 16:31
 

Sular kesilmeyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü 1 Haziran tarihine kadar hiçbir vatandaşın borcundan dolayı suyunun kesilmeyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde yaşanabilecek çeşitli sosyal ve ekonomik zorluklara karşı yine bir dayanışma örneği sergiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla ASAT Genel Müdürlüğü, 1 Haziran'a kadar Antalya genelinde hiçbir abonenin suyunun, borcuna istinaden kesilmeyeceğini açıkladı. KİMSE SUSUZ KALMAYACAK Sağlık ve hijyenin diğer zamanlardan daha çok önem kazandığı bu hassas dönemde vatandaşları susuz bırakmamak amacıyla alınan karar uygulamaya konuldu. ASAT'tan yapılan açıklamada yürürlükte olan tam kapanma sürecinde diğer kısıtlama dönemlerinde olduğu gibi zorunlu kurum faaliyetlerinin sürdüğü, yönetim birimleri ve saha ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu hatırlatıldı. Kent merkezinde ve ilçelerde altyapı imalat, takip, bakım ve onarım çalışmalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü 1 Haziran tarihine kadar hiçbir vatandaşın borcundan dolayı suyunun kesilmeyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde yaşanabilecek çeşitli sosyal ve ekonomik zorluklara karşı yine bir dayanışma örneği sergiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla ASAT Genel Müdürlüğü, 1 Haziran'a kadar Antalya genelinde hiçbir abonenin suyunun, borcuna istinaden kesilmeyeceğini açıkladı.

KİMSE SUSUZ KALMAYACAK

Sağlık ve hijyenin diğer zamanlardan daha çok önem kazandığı bu hassas dönemde vatandaşları susuz bırakmamak amacıyla alınan karar uygulamaya konuldu. ASAT'tan yapılan açıklamada yürürlükte olan tam kapanma sürecinde diğer kısıtlama dönemlerinde olduğu gibi zorunlu kurum faaliyetlerinin sürdüğü, yönetim birimleri ve saha ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu hatırlatıldı. Kent merkezinde ve ilçelerde altyapı imalat, takip, bakım ve onarım çalışmalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.