Süleyman Soylu’nun istifa ettiği öne sürüldü

SİYASET 05.07.2021 - 08:34, Güncelleme: 05.07.2021 - 08:34
 

Süleyman Soylu’nun istifa ettiği öne sürüldü

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, İçişleri Bakanı Soylu’nun istifa ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise bakanlık için Bahçeli’ye iki isim önerdiğini öne sürdü.

haberimizvar.net-  AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini öne sürdü. Feyzi İşbaşaran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kulis bilgisi” diyerek şunları yazdı: “KULİS BİLGİSİ: Süleyman Soylu istifa etmiş (Affını istemiş). Erdoğan, İçişleri Bakanlığı için Devlet Bahçeli’ye iki isim önermiş”. SALDIRIYI SEDAT PEKER ÜSTLENDİ 2014 yılında bir olay nedeniyle bulunduğu karakol çıkışında kendisine yumurta atılan ve sevk edildiği adliye önünde bekleyen 2 kişinin saldırısını uğrayan İşbaşaran’ın adı Sedat Peker videolarıyla bir kere daha gündeme gelmişti. Saldırıları üstlenen Sedat Peker, eski bakan Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’a seslenerek, “Senin yengenin annesine küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım. Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim” demişti. 
AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, İçişleri Bakanı Soylu’nun istifa ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise bakanlık için Bahçeli’ye iki isim önerdiğini öne sürdü.

haberimizvar.net-  AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini öne sürdü. Feyzi İşbaşaran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kulis bilgisi” diyerek şunları yazdı: “KULİS BİLGİSİ: Süleyman Soylu istifa etmiş (Affını istemiş). Erdoğan, İçişleri Bakanlığı için Devlet Bahçeli’ye iki isim önermiş”.

SALDIRIYI SEDAT PEKER ÜSTLENDİ

2014 yılında bir olay nedeniyle bulunduğu karakol çıkışında kendisine yumurta atılan ve sevk edildiği adliye önünde bekleyen 2 kişinin saldırısını uğrayan İşbaşaran’ın adı Sedat Peker videolarıyla bir kere daha gündeme gelmişti. Saldırıları üstlenen Sedat Peker, eski bakan Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’a seslenerek, “Senin yengenin annesine küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım. Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim” demişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.