Sümer Ezgü'den o anlar: Yan yatıp sürüklendik!

GÜNDEM 05.09.2023 - 11:44, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:44
 

Sümer Ezgü'den o anlar: Yan yatıp sürüklendik!

Geçirdiği trafik kazasının ardından bir video yayınlayan Sümer Ezgü, "Çok ciddi bir kaza geçirdik ama ailece iyiyiz. Kaygı ve ilginiz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

haberimizvar.net- Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve ailesi, önceki gün Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazayı çektiği bir video ile anlatan Ezgü, iyi olduklarını ifade etti. "HEP BİRLİKTE YAN YATIP, SÜRÜKLENDİK" Kaza anına dair ayrıntıları sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla anlatan Sümer Ezgü, durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Arkadaşlar, bu geçirdiğimiz kazayla ilgili sürekli arayanlar var hepinize teker teker cevap veremiyorum. Bizde bir şey yok, karavanla yokuş aşağı inerken çekme karavanı kurtarmak mümkün olmadı. Sağa - sola yalpalayarak, refüje vurarak bize devrildi. Hep birlikte yan yatıp, sürüklendik. İyiyiz bir sorun yok, ilginize çok teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı.  Ezgü ayrıca, "Ciddi bir kazaydı. Yoldan yardıma gelen duyarlı vatandaşlarımıza, trafik ekibi, itfaiye ve ambulans ekibine çok teşekkür ederim" dedi. NE OLMUŞTU? Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sümer Ezgü, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobil ile çekme karavan devrilmişti. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi yara almadan kurtuldu.        
Geçirdiği trafik kazasının ardından bir video yayınlayan Sümer Ezgü, "Çok ciddi bir kaza geçirdik ama ailece iyiyiz. Kaygı ve ilginiz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

haberimizvar.net- Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve ailesi, önceki gün Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazayı çektiği bir video ile anlatan Ezgü, iyi olduklarını ifade etti.

"HEP BİRLİKTE YAN YATIP, SÜRÜKLENDİK"

Kaza anına dair ayrıntıları sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla anlatan Sümer Ezgü, durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Arkadaşlar, bu geçirdiğimiz kazayla ilgili sürekli arayanlar var hepinize teker teker cevap veremiyorum. Bizde bir şey yok, karavanla yokuş aşağı inerken çekme karavanı kurtarmak mümkün olmadı. Sağa - sola yalpalayarak, refüje vurarak bize devrildi. Hep birlikte yan yatıp, sürüklendik. İyiyiz bir sorun yok, ilginize çok teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Ezgü ayrıca, "Ciddi bir kazaydı. Yoldan yardıma gelen duyarlı vatandaşlarımıza, trafik ekibi, itfaiye ve ambulans ekibine çok teşekkür ederim" dedi.

NE OLMUŞTU?

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sümer Ezgü, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobil ile çekme karavan devrilmişti. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi yara almadan kurtuldu.

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.