Sürgün edilen tiyatrocudan sitem: O yöneticiler bizleri görmemiş

GÜNDEM 30.12.2021 - 18:31, Güncelleme: 30.12.2021 - 18:31
 

Sürgün edilen tiyatrocudan sitem: O yöneticiler bizleri görmemiş

Antalya Şehir Tiyatroları’nda sürgün edilen 5 oyuncudan biri olan Seyfi Satmaz, “Değerli yöneticilerimizi oyunlarımıza hep bekledik, ama görüyoruz ki o gelemeyenler bizleri de görememişler” diye sitem etti.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatrosu’nda genel sanat yönetmeni Gökhan Avkıran’ın yerine Menderes Türel döneminin genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün atanması ve 5 tiyatrocunun başka birimlere sürgün edilmesinin artçı depremleri sürüyor. Sürgün edilen oyunculardan Seyfi Satmaz, Antalya Şehir Tiyatroları’nda yaşanan operasyon üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Satmaz, “Tiyatromuzdan gönderildik” başlıklı açıklamasında, “Bu sebepsiz görevlendirilmeleri ne ben, ne de çalışkan, işini başarıyla yapan arkadaşlarım hak etmediler” dedi. CENAZE HİZMETLERİNE SÜRGÜN Satmaz yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi: “Değerli dostlar, arkadaşlarım, hepiniz arıyorsunuz, soruyorsunuz, ama inanın bizler de bu süreci hayret ve üzüntüyle izliyoruz. Bizlerin Şehir Tiyatromuza 25 yıllık hizmeti var ve benim birçok arkadaşım maalesef geçen dönem işten atıldı. Bizler Gündoğmuş, Gazipaşa, Manavgat’a cenaze hizmetlerine sürüldük. Bizi süren haksızlık yapanlara karşı mücadelemizi verdik. Ve başkanımız Sayın Muhittin Böcek tarafından iade-i itibarimiz verildi, yuvamıza, tiyatromuza döndük. Geldiğimiz günden itibaren alnımız ak, başımız dik çalıştık, ürettik, köy köy, ilçe ilçe oyunlar oynadık. Pandemiye rağmen on binlerce seyirciye ulaştık. Ödüller aldık, gururlandık, kimseyi kırmadık, ama tiyatromuzda tek bir zarar olmasın diye tartıştık, en iyisini yapmak için mücadele verdik”.  YÖNETİCİLER BİZİ GÖREMEMİŞ “Kendi içimizden oyunlar çıkardık ve kapalı gişe oynadık. Bir ay önceden biletlerimiz satıldı, bazı günler seyircimizi kapılardan döndürdük. Ama değerli yöneticilerimizi bizim heyecanımıza ortak olmaya hep bekledik. Kimi sağ olsun geldi, kimi hiç uğramadı bu coşkuyu heyecanı paylaşmaya, ama görüyoruz ki o gelemeyenler, göremeyenler bizleri de görememişler. Sürgünden döndürülen arkadaşlarım, ben ve 5 kişi farklı birimlere maalesef gönderildik. Bu sebepsiz görevlendirilmeleri ne ben, ne de çalışkan, işini başarıyla yapan arkadaşlarım hak etmediler. Tiyatromuzu aile tiyatrosuna çevirenlerle, kamu zararı yapanlarla, tiyatroda siyaset yapanlarla, evrakta usulsüzlük yapanlarla, beddua edenlerle değil, size dua edenlerle beraber olun. Sağlıcakla kalın, Atatürk’le kalın”. 
Antalya Şehir Tiyatroları’nda sürgün edilen 5 oyuncudan biri olan Seyfi Satmaz, “Değerli yöneticilerimizi oyunlarımıza hep bekledik, ama görüyoruz ki o gelemeyenler bizleri de görememişler” diye sitem etti.

haberimizvar.net-   Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatrosu’nda genel sanat yönetmeni Gökhan Avkıran’ın yerine Menderes Türel döneminin genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün atanması ve 5 tiyatrocunun başka birimlere sürgün edilmesinin artçı depremleri sürüyor. Sürgün edilen oyunculardan Seyfi Satmaz, Antalya Şehir Tiyatroları’nda yaşanan operasyon üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Satmaz, “Tiyatromuzdan gönderildik” başlıklı açıklamasında, “Bu sebepsiz görevlendirilmeleri ne ben, ne de çalışkan, işini başarıyla yapan arkadaşlarım hak etmediler” dedi.

CENAZE HİZMETLERİNE SÜRGÜN

Satmaz yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi: “Değerli dostlar, arkadaşlarım, hepiniz arıyorsunuz, soruyorsunuz, ama inanın bizler de bu süreci hayret ve üzüntüyle izliyoruz. Bizlerin Şehir Tiyatromuza 25 yıllık hizmeti var ve benim birçok arkadaşım maalesef geçen dönem işten atıldı. Bizler Gündoğmuş, Gazipaşa, Manavgat’a cenaze hizmetlerine sürüldük. Bizi süren haksızlık yapanlara karşı mücadelemizi verdik. Ve başkanımız Sayın Muhittin Böcek tarafından iade-i itibarimiz verildi, yuvamıza, tiyatromuza döndük. Geldiğimiz günden itibaren alnımız ak, başımız dik çalıştık, ürettik, köy köy, ilçe ilçe oyunlar oynadık. Pandemiye rağmen on binlerce seyirciye ulaştık. Ödüller aldık, gururlandık, kimseyi kırmadık, ama tiyatromuzda tek bir zarar olmasın diye tartıştık, en iyisini yapmak için mücadele verdik”. 

YÖNETİCİLER BİZİ GÖREMEMİŞ

“Kendi içimizden oyunlar çıkardık ve kapalı gişe oynadık. Bir ay önceden biletlerimiz satıldı, bazı günler seyircimizi kapılardan döndürdük. Ama değerli yöneticilerimizi bizim heyecanımıza ortak olmaya hep bekledik. Kimi sağ olsun geldi, kimi hiç uğramadı bu coşkuyu heyecanı paylaşmaya, ama görüyoruz ki o gelemeyenler, göremeyenler bizleri de görememişler. Sürgünden döndürülen arkadaşlarım, ben ve 5 kişi farklı birimlere maalesef gönderildik. Bu sebepsiz görevlendirilmeleri ne ben, ne de çalışkan, işini başarıyla yapan arkadaşlarım hak etmediler. Tiyatromuzu aile tiyatrosuna çevirenlerle, kamu zararı yapanlarla, tiyatroda siyaset yapanlarla, evrakta usulsüzlük yapanlarla, beddua edenlerle değil, size dua edenlerle beraber olun. Sağlıcakla kalın, Atatürk’le kalın”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.