Taburcu oldu

SİYASET 13.01.2023 - 11:22, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:22
 

Taburcu oldu

Dün gece hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener' taburcu oldu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener taburcu olmadan önce sağlık durumuyla ilgili şu bilgiyi verdi: “Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye’nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu, istirahat edecek.” Dün akşam çarpıntı şikayetiyle Ankara Güven Hastanesi’ne başvuran Meral Akşener’e yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamış, bir gece hastanede gözlem altında tutulmasına karar verilmişti.
Dün gece hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener' taburcu oldu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener taburcu olmadan önce sağlık durumuyla ilgili şu bilgiyi verdi: “Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye’nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu, istirahat edecek.”

Dün akşam çarpıntı şikayetiyle Ankara Güven Hastanesi’ne başvuran Meral Akşener’e yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamış, bir gece hastanede gözlem altında tutulmasına karar verilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.