Tacizci şeyhe 10 yıl 5 ay hapis

GÜNDEM 23.06.2021 - 15:16, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:16
 

Tacizci şeyhe 10 yıl 5 ay hapis

Müridinin 12 yaşındaki çocuğuna cinsel istismardan yargılanan ‘Fatih Nurullah’ takma adlı Uşşaki şeyhi Eyyüp Fatih Şağban’a 10 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

haberimizvar.net- Sakarya Akyazı’da 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban’a ‘cinsel istismar’ suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezasına verildi. Eyüp Fatih Şağban hakkında düzenlene iddianamede ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 18 yıldan 55 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası istenmişti.  TELEFON ÇÖZÜMLERİ DOSYADA Soruşturma dosyasına göre Fatih Nurullah, istismar ettiği kızın babasını şikâyetçi olmamaları ve olayın duyulmaması amacıyla ikna etmek için birçok kez aradı. Bu görüşmeler de baba tarafından kaydedilerek soruşturmayı yürüten jandarmaya teslim edildi. Görüşmelerin çözümleri yapılarak soruşturma dosyasına eklendi. Bu görüşmelerden birinde Şağban, “21 yıldır birlikteyiz” dediği mağdur kızın babasına para teklif ederek olayı kapatmaya çalışıyor. Ayrıca babadan mağdur kızı telefona vermesini, onunla da görüşmek istediğini söylüyor. Ancak baba bu talebi kabul etmiyor.  ‘İBAN VER, PARA ATAYIM SANA’ Nurullah, çocuğun babasına “Bir hesap, IBAN ver de bana bir şeyler atayım sana. Sen gönlünü ferah tut. Biz ırz namus düşmanı mıyız? 21 senedir burada irşat yapmışız. Olmamış da şimdi mi olmuş yani? Belki de senin kızına piyango vurmuş oğlum. Aklını başına topla bakalım. Olacak bir şey yok. Yaşı ufak daha. Büyüsün, biz de büyüyelim. Şöyle bakalım, hizmetlerimizi yapalım. Sırt sırta verelim oğlum, ne var yani?” diyor. (HABER MERKEZİ)
Müridinin 12 yaşındaki çocuğuna cinsel istismardan yargılanan ‘Fatih Nurullah’ takma adlı Uşşaki şeyhi Eyyüp Fatih Şağban’a 10 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

haberimizvar.net- Sakarya Akyazı’da 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban’a ‘cinsel istismar’ suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezasına verildi. Eyüp Fatih Şağban hakkında düzenlene iddianamede ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 18 yıldan 55 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası istenmişti. 

TELEFON ÇÖZÜMLERİ DOSYADA

Soruşturma dosyasına göre Fatih Nurullah, istismar ettiği kızın babasını şikâyetçi olmamaları ve olayın duyulmaması amacıyla ikna etmek için birçok kez aradı. Bu görüşmeler de baba tarafından kaydedilerek soruşturmayı yürüten jandarmaya teslim edildi. Görüşmelerin çözümleri yapılarak soruşturma dosyasına eklendi. Bu görüşmelerden birinde Şağban, “21 yıldır birlikteyiz” dediği mağdur kızın babasına para teklif ederek olayı kapatmaya çalışıyor. Ayrıca babadan mağdur kızı telefona vermesini, onunla da görüşmek istediğini söylüyor. Ancak baba bu talebi kabul etmiyor. 

‘İBAN VER, PARA ATAYIM SANA’

Nurullah, çocuğun babasına “Bir hesap, IBAN ver de bana bir şeyler atayım sana. Sen gönlünü ferah tut. Biz ırz namus düşmanı mıyız? 21 senedir burada irşat yapmışız. Olmamış da şimdi mi olmuş yani? Belki de senin kızına piyango vurmuş oğlum. Aklını başına topla bakalım. Olacak bir şey yok. Yaşı ufak daha. Büyüsün, biz de büyüyelim. Şöyle bakalım, hizmetlerimizi yapalım. Sırt sırta verelim oğlum, ne var yani?” diyor. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.