Tahkimcilerin avukatı demiyem de, Mahmut mu diyem?

SİYASET 02.07.2021 - 02:50, Güncelleme: 02.07.2021 - 02:50
 

Tahkimcilerin avukatı demiyem de, Mahmut mu diyem?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘tahkimcilerin avukatı’ dediği için kendini kızdığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Tahkimcilerin avukatı demiyem de, Mahmut mu diyem?” dedi.

haberimizvar.net  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’nin Gebze, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında toplanan kalabalığa konuşan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul konusunda söylediklerine cevap verdi. Akşener iktidar olmaları halinde Kanal İstanbul projesindeki şirketlere ödeme yapmayacaklarını söylediklerini, Erdoğan’ın ise “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar” dediğini hatırlattı.   ADAM BİZİ SİZ GÖRÜYOR   Akşener şöyle konuştu: “Biz Çinlilere, biz Batılılara, biz finans çevrelerine ve beşli çeteye dedik ki; bakın biz iktidara geliyoruz kesinlikle buranın ihalesine girmeyin beş kuruş ödemeyiz. Çıktı dedi ki, ‘bunlar bunu söylüyor, ama o tahkim sebebi ile söke söke alırlar’. Bizden alırlarmış. Biz dediği sizsiniz, Allah’a şükürler olsun adam bizi siz görüyor, çok memnun olduk biz bu işe”.   TAHKİMCİLERİN AVUKATI   Erdoğan’ın, “Bu ülkenin cumhurbaşkanı mısın yoksa yabancı şirketlerin avukatı mısın?” sözlerini nedeniyle kendisine kızgın olduğunu belirten Akşener, “Bu arada sen söke söke alırız diyorsun tahkimcilerin avukatı mısın dedim, bana da çok kızmış abi. Arkadaş tahkimcilerin avukatı demiyem de Mahmut mu diyem? Elbette tahkimcilerin avukatısın diyecem” şeklinde konuştu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘tahkimcilerin avukatı’ dediği için kendini kızdığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Tahkimcilerin avukatı demiyem de, Mahmut mu diyem?” dedi.

haberimizvar.net

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’nin Gebze, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında toplanan kalabalığa konuşan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul konusunda söylediklerine cevap verdi. Akşener iktidar olmaları halinde Kanal İstanbul projesindeki şirketlere ödeme yapmayacaklarını söylediklerini, Erdoğan’ın ise “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar” dediğini hatırlattı.

 

ADAM BİZİ SİZ GÖRÜYOR

 

Akşener şöyle konuştu: “Biz Çinlilere, biz Batılılara, biz finans çevrelerine ve beşli çeteye dedik ki; bakın biz iktidara geliyoruz kesinlikle buranın ihalesine girmeyin beş kuruş ödemeyiz. Çıktı dedi ki, ‘bunlar bunu söylüyor, ama o tahkim sebebi ile söke söke alırlar’. Bizden alırlarmış. Biz dediği sizsiniz, Allah’a şükürler olsun adam bizi siz görüyor, çok memnun olduk biz bu işe”.

 

TAHKİMCİLERİN AVUKATI

 

Erdoğan’ın, “Bu ülkenin cumhurbaşkanı mısın yoksa yabancı şirketlerin avukatı mısın?” sözlerini nedeniyle kendisine kızgın olduğunu belirten Akşener, “Bu arada sen söke söke alırız diyorsun tahkimcilerin avukatı mısın dedim, bana da çok kızmış abi. Arkadaş tahkimcilerin avukatı demiyem de Mahmut mu diyem? Elbette tahkimcilerin avukatısın diyecem” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.