Tahliye edilen evlere 3 bin lira verilecek

GÜNDEM 14.08.2021 - 23:49, Güncelleme: 14.08.2021 - 23:49
 

Tahliye edilen evlere 3 bin lira verilecek

Sel felaketinde ölenlerin sayısının 58’e çıktığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, “15’inin kimliği henüz belli değil. Toplam 77 kayıp ihbarı var” dedi. Soylu, tahliye edilen vatandaşlara evinde hasar olsun olmasın 3 bin lira verileceğini de duyurdu.

HABERİMİZVAR – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da birlikte açıklama yaptı. Sel felaketinde ölenlerin sayısının 58’e çıktığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımızdan 15’inin kimliği henüz belli değil. Kastamonu’da 62, Sinop’ta 15 olmak üzere toplam 77 kayıp ihbarı var. Kayıplar ne kadarsa bunu da açıklayacağız. Bunları abartmak kimin ne işine geliyor bilmiyorum” dedi. TAHLİYE EDİLEN EVLERE 3 BİN LİRA Tahliye edilen vatandaşlara evinde hasar olsun olmasın 3 bin lira vereceklerini duyuran Soylu, “Yaşadığımız sel, bugüne kadar gördüğümüz en ağır tablo. Sahada gördüğümüz tablo bizi üzüyor. Bir taraftan temizlik yapmaya çalışıyoruz, bir taraftan tüm köylere elektrik verilmesi için helikopterlerle jeneratör ulaştırılıyor. Buranın üzerinden siyaset yapmak insanlık dışıdır, şeytanla iş birliğidir. HES patlamış diyorlar bu doğru değil. Gidin görün, bu barajdaki HES değil ki nasıl patlasın. Milletin kafasını karıştıracaklar, buradan siyaset üretmeye çalışacaklar. 500 kişi öldü, 1000 kişi öldü yalanlarını söylüyorlar. Milletin bunlara itibar etmemesini rica ediyoruz. Bizim görevimiz vatandaşı doğru bilgilendirmek” diye konuştu. 
Sel felaketinde ölenlerin sayısının 58’e çıktığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, “15’inin kimliği henüz belli değil. Toplam 77 kayıp ihbarı var” dedi. Soylu, tahliye edilen vatandaşlara evinde hasar olsun olmasın 3 bin lira verileceğini de duyurdu.

HABERİMİZVAR – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da birlikte açıklama yaptı. Sel felaketinde ölenlerin sayısının 58’e çıktığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımızdan 15’inin kimliği henüz belli değil. Kastamonu’da 62, Sinop’ta 15 olmak üzere toplam 77 kayıp ihbarı var. Kayıplar ne kadarsa bunu da açıklayacağız. Bunları abartmak kimin ne işine geliyor bilmiyorum” dedi.

TAHLİYE EDİLEN EVLERE 3 BİN LİRA

Tahliye edilen vatandaşlara evinde hasar olsun olmasın 3 bin lira vereceklerini duyuran Soylu, “Yaşadığımız sel, bugüne kadar gördüğümüz en ağır tablo. Sahada gördüğümüz tablo bizi üzüyor. Bir taraftan temizlik yapmaya çalışıyoruz, bir taraftan tüm köylere elektrik verilmesi için helikopterlerle jeneratör ulaştırılıyor. Buranın üzerinden siyaset yapmak insanlık dışıdır, şeytanla iş birliğidir. HES patlamış diyorlar bu doğru değil. Gidin görün, bu barajdaki HES değil ki nasıl patlasın. Milletin kafasını karıştıracaklar, buradan siyaset üretmeye çalışacaklar. 500 kişi öldü, 1000 kişi öldü yalanlarını söylüyorlar. Milletin bunlara itibar etmemesini rica ediyoruz. Bizim görevimiz vatandaşı doğru bilgilendirmek” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.