Tahtacılar Derneği'nden Başkan Kocakaya ziyaret

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2021 - 12:22, Güncelleme: 20.02.2021 - 12:22
 

Tahtacılar Derneği'nden Başkan Kocakaya ziyaret

Antalya Tahtacılar Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgür Çamlıdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti.

 haberimizvar.net-Antalya'da faaliyet gösteren Antalya Tahtacılar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgür Çamlıdağ ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Özgür Çamlıdağ, "Uzun süredir bu ziyareti yapmak istiyorduk. Ancak pandemi süreci nedeniyle hep ertelemek zorunda kaldık. Amacımız sizlerle tanışmak, bir sivil toplum kuruluşu olarak kendimizi tanıtmak. Bir kültürün mirasçılarıyız. Bu kültürü yaşatmak, gelecek kuşaklara taşımak çabası içindeyiz" dedi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Biz belediye olarak, kişi olarak sivil toplum kuruluşlarının güçlü olmasından yanayız. Çünkü sivil toplum kuruluşlarının güçlü olduğu ülkelerde, sorunlar daha kolay çözüme kavuşur. Sivil toplum kuruluşları, toplumun sesidir. Sivil denetim organlarıdır. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya, onlara belediyemizin olanakları ölçüsünde yardım etmeye hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" diye konuştu. Yapılan sohbetin ardından Dernek Başkanı Özgür Çamlıdağ, Başkan Kocakaya'ya derneğin bir takvimini hediye etti. 
Antalya Tahtacılar Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgür Çamlıdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti.

 haberimizvar.net-Antalya'da faaliyet gösteren Antalya Tahtacılar Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgür Çamlıdağ ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Özgür Çamlıdağ, "Uzun süredir bu ziyareti yapmak istiyorduk. Ancak pandemi süreci nedeniyle hep ertelemek zorunda kaldık. Amacımız sizlerle tanışmak, bir sivil toplum kuruluşu olarak kendimizi tanıtmak. Bir kültürün mirasçılarıyız. Bu kültürü yaşatmak, gelecek kuşaklara taşımak çabası içindeyiz" dedi.


Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Biz belediye olarak, kişi olarak sivil toplum kuruluşlarının güçlü olmasından yanayız. Çünkü sivil toplum kuruluşlarının güçlü olduğu ülkelerde, sorunlar daha kolay çözüme kavuşur. Sivil toplum kuruluşları, toplumun sesidir. Sivil denetim organlarıdır. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya, onlara belediyemizin olanakları ölçüsünde yardım etmeye hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.


Yapılan sohbetin ardından Dernek Başkanı Özgür Çamlıdağ, Başkan Kocakaya'ya derneğin bir takvimini hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.