Tahtakale'nin patronu yaşamını yitirdi

YEREL 01.01.2023 - 12:56, Güncelleme: 01.01.2023 - 12:56
 

Tahtakale'nin patronu yaşamını yitirdi

Antalya merkezli Tahtakale Spot mağazalar zincirinin sahibi, Saadet Partisi GİK üyesi Sedat Cengiz (63) , geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Antalya merkezli Tahtakale Spot mağazalar zincirinin sahibi, Anamur Ovabaşılı Sedat Cengiz, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi de olan Sedat Cengiz, teşkilat çalışmaları için gittiği Isparta’da, dün kalp krizi geçirdi. Yoğun bakıma alınan Sedat Cengiz kurtarılamadı. Cenazesi bugün (1 Ocak 2023 Pazar Günü) öğle namazını müteakip Antalya-Yeşilbayır Mezarlığı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilbayır Mezarlığında defnedilecektir. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sedat Cengiz'in vefatı nedeniyle yayınladığı  mesajda şu ifadelere yer verdi: "Değerli yol arkadaşımız, güzel insan, partimizin Genel İdare Kurulu Üyesi Sedat Cengiz kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun…"
Antalya merkezli Tahtakale Spot mağazalar zincirinin sahibi, Saadet Partisi GİK üyesi Sedat Cengiz (63) , geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Antalya merkezli Tahtakale Spot mağazalar zincirinin sahibi, Anamur Ovabaşılı Sedat Cengiz, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi de olan Sedat Cengiz, teşkilat çalışmaları için gittiği Isparta’da, dün kalp krizi geçirdi. Yoğun bakıma alınan Sedat Cengiz kurtarılamadı.

Cenazesi bugün (1 Ocak 2023 Pazar Günü) öğle namazını müteakip Antalya-Yeşilbayır Mezarlığı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilbayır Mezarlığında defnedilecektir.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sedat Cengiz'in vefatı nedeniyle yayınladığı  mesajda şu ifadelere yer verdi: "Değerli yol arkadaşımız, güzel insan, partimizin Genel İdare Kurulu Üyesi Sedat Cengiz kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.