Taksicileri turizm elçisi ilan etti

YEREL 26.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:01
 

Taksicileri turizm elçisi ilan etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalı taksicileri turizm elçisi ilan etti. Tıkla izle

haberimizvar.net- Böcek, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyarette yaptığı konuşmada, "Antalya'ya gelen turistleri ilk olarak 6 bin 615 taksici esnafı karşılar. Yılda 25 milyon yerli ve yabancıyı ağırlayan Antalya'mızda en önemli turizm elçilerinden biri de taksici esnafı kardeşlerimiz" dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndaki buluşmada, taksicilere yönelik gasp ve öldürme olaylarına karşı Antalya'daki 6 bin 615 taksiye Büyükşehir Belediyesi tarafından panik butonu ve kamera takılacağını söyledi.Tıkla izle
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalı taksicileri turizm elçisi ilan etti. Tıkla izle

haberimizvar.net- Böcek, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyarette yaptığı konuşmada, "Antalya'ya gelen turistleri ilk olarak 6 bin 615 taksici esnafı karşılar. Yılda 25 milyon yerli ve yabancıyı ağırlayan Antalya'mızda en önemli turizm elçilerinden biri de taksici esnafı kardeşlerimiz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndaki buluşmada, taksicilere yönelik gasp ve öldürme olaylarına karşı Antalya'daki 6 bin 615 taksiye Büyükşehir Belediyesi tarafından panik butonu ve kamera takılacağını söyledi.Tıkla izle

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.