Taksimetre zamları belirleniyor

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.11.2019 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Taksimetre zamları belirleniyor

Antalya genelinde taksimetlere yapılacak zamların belirlenmesi için AESOB’ta toplantı yapıldı. Toplantıya başkanlık yapan AESOB Başkanı Dere, tek fiyat belirleneceğini kaydetti.

Haberimizvar.net Antalye Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (AESOB) binasında bugün çok önemli bir toplantı gerçekleşti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin başkanlık yaptığı toplantıya Antalya Ulaşım Daire Başkanı, UKOME Başkanı Nurettin Tonguç, ilgili oda başkanları ile belediye yöneticileri katıldı. Toplantıda taksilerin talebi değerlendirilerek, taksimetrelere yapılacak zam değerlendirildi. TOPLANTI VALİ TALİMATIYLA YAPILDI Antalya Büyükşehir sınırları içinde tek fiyat belirleme adına yapılan toplantıyı sosyal medya hesabından duyuran AESOB Başkanı Dere, paylaşımında şu bilgilere yer verdi: “ Valimiz  Münir Karaloğlu’nun talimatlarıyla, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e sunulmak üzere, Antalya Merkez ve Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar şoförler odası Başkanlarımız ile il genelinde taksimetre ücretlerinde ortak tek bir fiyat belirlemek amacıyla çalışma gerçekleştirdik.” ÖZDENUR BOLAT KARATAŞ  
Antalya genelinde taksimetlere yapılacak zamların belirlenmesi için AESOB’ta toplantı yapıldı. Toplantıya başkanlık yapan AESOB Başkanı Dere, tek fiyat belirleneceğini kaydetti.

Haberimizvar.net Antalye Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (AESOB) binasında bugün çok önemli bir toplantı gerçekleşti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin başkanlık yaptığı toplantıya Antalya Ulaşım Daire Başkanı, UKOME Başkanı Nurettin Tonguç, ilgili oda başkanları ile belediye yöneticileri katıldı. Toplantıda taksilerin talebi değerlendirilerek, taksimetrelere yapılacak zam değerlendirildi.

TOPLANTI VALİ TALİMATIYLA YAPILDI

Antalya Büyükşehir sınırları içinde tek fiyat belirleme adına yapılan toplantıyı sosyal medya hesabından duyuran AESOB Başkanı Dere, paylaşımında şu bilgilere yer verdi: “ Valimiz 

Münir Karaloğlu’nun talimatlarıyla, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e sunulmak üzere, Antalya Merkez ve Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar şoförler odası Başkanlarımız ile il genelinde taksimetre ücretlerinde ortak tek bir fiyat belirlemek amacıyla çalışma gerçekleştirdik.” ÖZDENUR BOLAT KARATAŞ

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.