Talya Otel yıkılıyor

YEREL 01.04.2021 - 13:49, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:49
 

Talya Otel yıkılıyor

Kaçak katları nedeniyle bir süre önce boşaltılan Talya Otel, Koç Holding tarafından yıkılmaya başlandı

haberimizvar.net- Koç Holding Yönetim Kurulu, Talya Oteli’nin yeniden yapımı için geçtiğimiz yıl ocak ayında 50 milyon dolar tutarında yatırım yapılmasını kararlaştırdı. Karar Borsaya bildirildi. Koç Holdinig’in sahibi olduğu Divan Talya Oteli’nin yıkılarak yeniden yapımına ilişkin yargı sürecinin tamamlanması nedeniyle 50 milyon dolarlık bir yatırımla inşaatın yeniden başlayacağı ve 3 yıl sonra da Talya’nın turizme yeniden açılacağı bildirildi. Talya Otel, bu kapsamda bugün yıkılmaya başlandı. Talya Otel, geçmiş yıllarda da açılan davalar sonucu kaçak kat kullanımı tespit edilerek boşaltılmıştı.
Kaçak katları nedeniyle bir süre önce boşaltılan Talya Otel, Koç Holding tarafından yıkılmaya başlandı

haberimizvar.net-  Koç Holding Yönetim Kurulu, Talya Oteli’nin yeniden yapımı için geçtiğimiz yıl ocak ayında 50 milyon dolar tutarında yatırım yapılmasını kararlaştırdı. Karar Borsaya bildirildi. Koç Holdinig’in sahibi olduğu Divan Talya Oteli’nin yıkılarak yeniden yapımına ilişkin yargı sürecinin tamamlanması nedeniyle 50 milyon dolarlık bir yatırımla inşaatın yeniden başlayacağı ve 3 yıl sonra da Talya’nın turizme yeniden açılacağı bildirildi. Talya Otel, bu kapsamda bugün yıkılmaya başlandı. Talya Otel, geçmiş yıllarda da açılan davalar sonucu kaçak kat kullanımı tespit edilerek boşaltılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.